Kardeşlerim Dizisinde Süsen'in Yeni Aşkı Belli Oldu! Ömer'i Çabuk Unutacak!

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim 60. bölüm itibariyle yeni bir aşka yelken açıyor. Lizge Cömert'in oynadığı Süsen'in Ömer'den sonra yeni bir aşka kapı açtığı görülüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Asiye'nin Leyla'ya sarılması da olay oldu. İşte Kardeşlerim 60. bölüm'de neler olacak?

Her bölümü bir başka heyecana sahne olan Kardeşlerim 60. bölümü ile yine izleyisini ekran başına kilitleyecek. Yeni sezona da fırtına gibi başlayan ve Cumartesi günlerinin en çok izlenen yapımı Kardeşlerim dizisi yeni bölümüyle de iddialı.

Lizge Cömert'in oynadığı Süsen karakterinin yeni bölümlerde aşık olacağı belirtiliyor. Ömer ile birlikteliklerinde en çok konuşulan çiftlerden olan Süsen ve Ömer aşkı tarih oluyor. Süsen'in ilerleyen bölümlerde Kardeşlerim Sarp ile birlikte olacağı sosyal medyada dile getiriliyor.

SÜSEN'İN YENİ AŞKI SARP OLUYOR!

Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 24 Eylül Cumartesi ekrana gelecek bölümde Süsen ve Ömer'in aşkları damga vuruyor. Su Burcu Yazgı Coşkun'un oynadığı Asiye'nin Doruk ile birlikte hastanede Tolga'yı ziyaret etmesi takipçilerini sevindirdi.

Kardeşlerim 60. bölümü bu akşam ATV'de olacak.

Kardeşlerim Dizisinde Süsen'in Yeni Aşkı Belli Oldu! Ömer'i Çabuk Unutacak! ile ilgili etiketler kardeşlerim süsen lizge cömert
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.