Kardeşlerim Dizisinde Son Kurban Belli Oldu! Ünlü Oyuncu Veda Ediyor

Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi tel tel dökülüyor. Dram dolu hikayesiyle dikkat çeken dizide ayrılıklar da sık sık gündeme geliyor. 37. bölümü ile bu Cumartesi yayınlanacak Kardeşlerim'de son ayrılan isim de belli oldu.

Kardeşlerim dizisi beklenmeyen ayrılıklarla sarsılmaya devam ediyor. Genç oyuncu kadrosu ile kısa zamanda reytinglerde zirveye oynayan dizi Cumartesi akşamları en çok takip edilen yapım oldu. Dizi ilk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da hikayesiyle ilgi toplamaya devam ediyor.

Diziye sezon başında katılan Nilsu Yılmaz dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Öyle ki başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Yiğit Koçak gibi yıldız gençler yer alırken Nilsu Yılmaz da ilgi çekmeye devam ediyor.

Kardeşlerim Cemile kimdir? Nilsu Yılmaz kimdir? Nereli, kaç yaşında? Nilsu  Yılmaz'ın sevgilisi var mı?

Nilsu Yılmaz Kardeşlerim'e Veda Ediyor

21 yaşındaki Nilsu Yılmaz'ın Kardeşlerim'den ayrılacağı haberi hayranlarını da derinden üzdü. Sezon başında Kardeşlerim Cemile olarak kadroya katılan oyuncu kısa sürede kendisini gösteren isim olmuştu.

Nilsu Yılmaz, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyor. Başarılı oyuncu daha önce Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile tanınıyor. Nilsu Yılmaz Senaryo gereği Kardeşlerim 38. bölümde projeye veda ediyor.

Kardeşlerim Dizisinde Son Kurban Belli Oldu! Ünlü Oyuncu Veda Ediyor ile ilgili etiketler kardeşlerim nilsu yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.