Kardeşlerim Dizisinde Sevgi Teyze'nin Planı Belli Oldu! Malvarlığını Neden Ömer'e Bırakmadı?

atv'nin fenomen dizisi Kardeşlerim 61. bölümüyle büyük bir sürprize hazırlanıyor. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Kardeşlerim'de Sevgi Teyze'nin malvarlığını Ahmet'e bırakması herkesi şoke etmişti. Ancak Sevgi Teyze'nin servetini Ahmet'e bırakmasının nedeni belli oldu. İşte Kardeşlerim yeni bölüm detayları...

Kardeşlerim yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Cumartesi akşamları yayınlanan ve başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Celil Nalçakan ve Onur Seyit Yaran'ın rol aldığı Kardeşlerim 61. bölümde işler değişiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Sevgi Teyzenin tüm serveti Ahmet'e bırakması herkesi şaşırtmıştı. Ancak nedeni belli oldu. Kardeşlerim Dizisinde Sevgi Teyze'nin Planı Belli Oldu! Malvarlığını Neden Ömer'e Bırakmadı?

Yiğit Koçak'ın oynadığı Ömer karakterinin Kardeşlerim'in en dikkat çeken ismi olması bir yana Sevgi Teyzenin kendisini kurtaracağı beklentisi dizinin izleyenlerini bir süredir bekletiyordu. Ancak Sevgi Teyzenin serveti Ahmet'e bırakıp kümese yerleşmesi şoku henüz atlatılmadı.

Kardeşlerim Dizisinde Sevgi Teyze'nin Planı Belli Oldu! Malvarlığını Neden Ömer'e Bırakmadı?

SEVGİ TEYZE'NİN PLANI BELLİ OLDU!

Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 61. bölümünde Sevgi Teyzenin serveti Ahmet'e bırakmasının nedeni de belli oldu. DNA testi sonucunu beklemeden serveti Ömer'e değil de Ahmet'e bırakmasının nedeni kendi çocuğu tarafından ilaçla zehirlenmemek için önlem almasından kaynaklanıyor. Öte yandan AHmet'e Ömer'in ne kadar iyi niyetli olduğunu göstermesi bir diğer neden olarak görünüyor.

Kardeşlerim 61. bölüm Cumartesi akşamı atv'de olacak.

 

Kardeşlerim Dizisinde Sevgi Teyze'nin Planı Belli Oldu! Malvarlığını Neden Ömer'e Bırakmadı? ile ilgili etiketler kardeşlerim yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.