Kardeşlerim Dizisinde Ömer'in Babası Ortaya Çıktı! O İsmi Kimse tahmin edemedi

Cumartesi Akşamlarının Rekortmen Dizisi Kardeşlerim 52. Bölümüyle Ekrana Geliyor. Dizide Bir süredir Ömer'in babasının ortaya çıkıp kardeşleri çileli hayatından kurtarmasını bekleyen izleyici sonunda istediğine kavuşuyor. Öte yandan Harika'nın kümes dediği yerle dalga geçmesi ve ardından orada kalması ise Kardeşlerim izleyicisini güldürdü. Dizinin detaylarına haberimizde yer verdik.

Kardeşlerim Ömer'in Babası Ortaya Çıkınca Yer Yerinden Oynayacak. Rekortmen dizi Kardeşlerim Cumartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde kızların hapisten kurtulması herkesi bir parça rahatlatmıştı. Üçüncü sezonu için henüz anlaşma yapılmayan Kardeşlerim 52. bölümüyle ekrana gelecek. Kardeşlerim Dizisinde Ömer'in Babası Ortaya Çıktı! O İsmi Kimse Tahmin Edemedi.

Sezon finaline kısa bir süre kalan Kardeşlerim dizisinde Bilal Yiğit Koçak'ın oynadığı Ömer'in babası ise duyunca inanmayacağınız bir isim olacak. Dizinin kötü karakteri Akif Atakul'un Ömer'in babası olduğunu ve bu gerçek için Kardeşlerim 3. sezonunun beklendiğini söyleniyor.

Kardeşlerim Dizisinde Ömer'in Babası Ortaya Çıktı! O İsmi Kimse tahmin edemedi

Kardeşlerim Ömer'in Babası Akif Atakul Olabilir mi?

Dizinin geçtiğimiz bölümlerinde Suzan'ın Ömer'in babasını Ahmet Yılmaz gibi tanıttığını biliyoruz. Öte yandan Kardeşlerim Akif'in de sürekli olarak "Benim göbek adım Ahmet" dediğine de izleyici sık sık şahit oluyor.

Bilal Yiğit Koçak'ın canlandırdığı Ömer'in babasının Akif Atakul çıkması halinde Doruk, Melisa ve Ömer'in kardeş olması içten bile değil. Ancak bu gerçek için ya dizinin sezon finalini beklemek gerekecek ya da üçüncü sezonu.

Kardeşlerim 52. bölümüyle Cumartesi akşamı ATV ekranlarında olacka.

Kardeşlerim Dizisinde Ömer'in Babası Ortaya Çıktı! O İsmi Kimse tahmin edemedi ile ilgili etiketler Celil Nalçakan kardeşlerim kardeşlerim ömer babası kardeşlerim akif ortaya çıktı bilal yiğit koçak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.