Kardeşlerim Dizisinde Ömer ve Oğulcan Okuldan Atılıyor! Emir'in Sonu Belli Oldu!

Cumartesi akşamlarının merakla beklenen dizisi Kardeşlerim 49. bölümünde beklenen oluyor. Ömer ve Oğulcan gittikleri disiplinden elleri boş dönüyor ve okuldan atılıyor. Öte yandan kaza yapıp arabasıyla göle düşen Emir ise ölüm tehlikesiyle karşı karşıya... İşte Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Kardeşlerim 49. bölümünü merakla bekleyenler için detayları araştırdık. Cumartesi akşamları reytinglerin zirvesine yer alan Kardeşlerim yeni bölüm fragmanıyla ipuçlarını verdi. Disipline giden Ömer ve Oğulcan'ın okuldan atılıp atılmayacakları belli oldu. Kardeşlerim Dizisinde Ömer ve Oğulcan Okuldan Atılıyor! Emir'in Sonu Belli Oldu!

Ömer ve Oğulcan disiplin soruşturması sonrası okuldan atılıyor olması Kardeşlerim dizisi izleyenlerini üzüyor. Emir ve Tolga'nın disiplini hakettiklerini düşünen dizinin takipçileri sonucu merakla bekliyordu.

Kardeşlerim Dizisinde Ömer ve Oğulcan Okuldan Atılıyor! Emir'in Sonu Belli Oldu!

Kardeşlerim Emir Ölüyor mu?

Dizinin yeni bölümünde arabasıyla göle düşen Emir'in akıbeti ise belli oluyor. Diğer yandan oğlunu kaybeden Akif'in Suzan ile evlenmesi sonrası Nebahat'in bu durum karşısında neler yapacağı ise merak konuısu oldu.

Kardeşlerim 49. bölüm Cumartesi akşamı ATV ekranlarında olacak.

Kardeşlerim Dizisinde Ömer ve Oğulcan Okuldan Atılıyor! Emir'in Sonu Belli Oldu! ile ilgili etiketler kardeşlerim kardeşlerim ömer kardeşlerim akif kardeşlerim oğulcan
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.