Kardeşlerim Dizisinde Eren Ailesi Miras Sevinci Yaşıyor! Sevgi Teyze Paralarla Geliyor!

Cumartesi akşamlarının rekortmen dizisi Kardeşlerim 52. bölümünde sürpriz bir karakter kadroya katıldı. Sevgi Teyze rolüyle izleyeceğimiz Yıldız Kültür, Eren ailesinin yüzünü güldürmeye geliyor. İşte Kardeşlerim dizisindeki miras sevinci ve detaylar haberimizde...

Her bölümü ilgiyle takip edilen Kardeşlerim 52. bölümüyle yine sürprizlere imza atıyor. Cumartesi akşamlarının Gönül Dağı ile birlikte en çok izlenen dizisine yeni bir karakter daha katılıyor. Oyuncu Yıldız Kültür Sevgi Teyze rolüyle Kardeşlerim kadrosuna katıldı.

Kardeşlerim Sevgi Teyze'nin Eren Ailesinin kaldığı eve sürpriz ziyareti sonrası izleyici de yeni bölümde neler olacak merak etmeye başladı. Dizinin 14 Mayıs akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde Sevgi Teyzenin Eren ailesine, "Burada oturuyorum, adresim de evim de burası" diyerek davetsiz misafir olması heyecan yarattı.

Dizinin başından bu yana zorluklarla mücadele eden Ömer, Asiye ve Emel'in Sevgi Teyze'nin gelmesiyle zengin olacağı iddiası izleyicinin merak konusu oldu.

Sevgi Teyze Eren Ailesine Mirasıyla Geliyor!

Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Bilal Yiğit Koçak, Yıldız Fadik Atasoy ve Celil Nalçakan'ın başrollerinde olduğu dizinin yeni bölümünde Yıldız Kültür de Sevgi Teyze karakteriyle geldi.

Kardeşlerim Dizisinde Eren Ailesi Miras Sevinci Yaşıyor! Sevgi Teyze Paralarla Geliyor!

Dizinin yeni bölümünde Sevgi Teyze'nin mirasıyla geldiği ve Eren ailesinin gelecek bölümlerde zengin olacağı iddia edildi.

Kardeşlerim 52. bölümü Cumartesi akşamı ATV ekranlarında olacak.

Kardeşlerim Dizisinde Eren Ailesi Miras Sevinci Yaşıyor! Sevgi Teyze Paralarla Geliyor! ile ilgili etiketler kardeşlerim yıldız kültür kardeşlerim sevgi teyze kimdir Su Burcu Yazgı Coşkun Onur Seyit Yaran
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.