Kardeşlerim Dizisinde DNA Sonucu Belli Oldu! Sevgi Teyze'nin Sürprizi Geliyor

atv'nin fenomen dizisi Kardeşlerim 61. bölümü büyük bir sürprize sahne oluyor. Sevgi teyzenin tüm servetini Ahmet'e bırakması izleyiciyi şoke etmişti. Ömer'in sonunda babaannesi olduğunu öğrenmesi dizinin yeni bölümüne damga vuruyor. İşte Kardeşlerim yeni bölüm detayları...

Kardeşlerim 61. bölüm yeni başlangıçlara sahne oluyor. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Kardeşlerim yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Yiğit Koçak'ın oynadığı Kardeşlerim Ömer karakterinin Sevgi Teyze'nin babaannesi olduğunu öğrenmesi sonrası dizide tüm dengeler değişiyor. Kardeşlerim Dizisinde DNA Sonucu Belli Oldu! Sevgi Teyze'nin Sürprizi Geliyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun'un oynadığı Asiye ile Onur Seyit Yaran'ın oynadığı Doruk'un Kardeşlerim yeni bölüm fragmanında tartışması yeni bir ayrılığın sinyalini verdi. Öte yandan Nebahat'in oğlunu eve almazken Akif'i evine alması pek çok kişiye saçma geldi.

KARDEŞLERİM'DE DNA SONUCU BELLİ OLUYOR!

atv'nin Cumartesi akşamları yayınlanan dizisi Kardeşlerim'de Süsen ve Ömer'in ayrılığı yetmezmiş gibi Asiye ve Doruk'un ayrılık sinyali izleycilerin tepkisini çekti.

Öte yandan Sevgi Teyze'nin gerçek babaannesi olduğunu öğrenen Kardeşlerim Ömer'in bundan sonraki hayatı da dizinin ilerleyen bölümlerinin en büyük merak konusu oldu.

Kardeşlerim 61. bölüm Cumartesi akşamı atv ekranlarında olacak.

Kardeşlerim Dizisinde DNA Sonucu Belli Oldu! Sevgi Teyze'nin Sürprizi Geliyor ile ilgili etiketler kardeşlerim ömer kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.