Kardeşlerim Dizisinde Asiye'yi Aşağılayan Nebahat'e Şok Tepki! Doruk ve Asiye Ayrılıyor mu?

Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk ayrılığı her an gelebilir. Sevilen çift yeni bölümde büyük bir engelle karşılaşıyor. Cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni Kardeşlerim dizisi 68. bölümüyle izlelyiciyi şoke edecek. Nebahat'in Asiye'yi aşağılamasıyle başlayan ayrılık süreci, Nebahat'in, "Oğlumun peşini bırak, davul bile dengi dengine" sözleriyle seyiriciyi şoka uğratıyor.

Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk ayrılığı her an gelebilir. Sevilen çift yeni bölümde büyük bir engelle karşılaşıyor. Cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni Kardeşlerim dizisi 68. bölümüyle izlelyiciyi şoke edecek. Nebahat'in Asiye'yi aşağılamasıyle başlayan ayrılık süreci, Nebahat'in, "Oğlumun peşini bırak, davul bile dengi dengine" sözleriyle seyiriciyi şoka uğratıyor. Kardeşlerim Dizisinde Asiye'yi Aşağılayan Nebahat'e Şok Tepki! Doruk ve Asiye Ayrılıyor mu?

Kardeşlerim 68. bölümüyle ayrılık sinyali verdi. Nebahat'in Asiye'ye söylediği sert söyler yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Doruk ve Asiye çiftinin birlikteliğine karşı çıkan Nebahat izleyenleri kudurtuyor.

Yeni bölüm fragmanında Nebahat'in Asiye'ye söylediği, "Oğlumun peşini bırak. Davul bile dengi dengine" sözleri Asiye ve Doruk aşkının bitişi olabilir. Uzun yıllardır çiftin arasına giremeyen Nebahat'e şok tepki de geldi.

ASİYE VE DORUK SONSUZA KADAR AYRILABİLİR

Doruk'un ebeveyni Nebahat ve Yasemin'in elbirliğiyle çifti ayırma girişimi gerçek olabilir. Nebahat'in Asiye'nin hem anne ve babasını öldürdüğü, kendi kızının Asiye'nin biricik abisini öldürdüğü izleyicinin hala hafızasında. Öte yandan Asiye'yi böylesine ezikleyerek aşağılaması da tepki çekti.

Dizinin takipçileri Asiye ve Doruk aşkının devam etmesini istiyor. Bu gelişmenin sevilen çiftin arasını bozmasınan korkuyor. Fragmanda dikkat çeken bir başka detay Sevgi teyzenin yerde yattığı sahne oldu. Sevgi teyze ortadan kayboluyor ve kaçırılıyor.

Kardeşlerim 68. bölümüyle Cumartesi akşamı atv'de.

 

Kardeşlerim Dizisinde Asiye'yi Aşağılayan Nebahat'e Şok Tepki! Doruk ve Asiye Ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.