Kardeşlerim Dizisinde Asiye ve Doruk Tam Mutlu Oldu Derken Akif ve Suzan'ın İtirafıyla Yıkıldı

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Kardeşlerim'de büyük bir sır ortaya döküldü. Akif ve Suzan'ın aylarca sakladığı gerçeği kendi ağızları ile itiraf etmesi olay oldu. Asiye ve Doruk'un tam mutlu oldum derken bu olayla sarsılması ikilinin bir kez daha bir araya gelmesine engel oldu.

Kardeşlerim Asiye ve Doruk bir kez daha hüsrana uğradı. Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinin son bölümü büyük bir sırrın ortyaya çıktığı bölüm oldu. Akif ve Suzan'ın aylardır sakladığı gerçek Asiye'nin kulaklarına çalındı.

Asiye ve Doruk Bir Kez Daha Hüsrana Uğradı

Kardeşlerim dizisinde Akif'in Suzan ile yaptığı plan ve aylarca sakladığı gerçeği duyan Asiye, "Anne mi siz mi öldürdünüz" dedi.

Akif'in Suzan'a,"Hatice'nin ölümü ile beynini yemişsin" sözlerine tanık olan Asiye yıkıldı. Doruk ve Asiye arasındaki aşk bir kez daha ertelenecek mi?

Kardeşlerim 41. bölümü gelecek Cumartesi ATV'de olacak.

Kardeşlerim Dizisinde Asiye ve Doruk Tam Mutlu Oldu Derken Akif ve Suzan'ın İtirafıyla Yıkıldı ile ilgili etiketler kardeşlerim asiye kardeşlerim asiye kardeşlerim akif
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.