Kardeşlerim Dizisinde Asiye İçin Veda Zamanı Geldi! Su Burcu Yazgı Coşkun'un Yeni projesi Belli oldu

Cumartesi Akşamlarının Rekortmen Yapımı Kardeşlerim Dizisinde Asiye karakteri için yolun sonu göründü. Su Burcu Yazgı'nın yeni projesi ortaya çıkınca hayranları büyük bir hayal kırıklığı Yaşadı. Kardeşlerim Asiye'nin gelecek sezon kadroda olmayacağı ve sezon finali öncesi diziye veda edeceği belli oldu. Peki Su Burcu Yazgı Coşkun ne zaman ayrılıyor?

Kardeşlerim Asiye Karakteri için Veda zZamanı Geldi. Dram dolu sahneleriyle iki sezondur ekranda olan ve yurt dışında da hatırı sayılır izleyici kitlesine kavuşan dizi milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Ancak son gelen haber iç açıcı değil. Zira Doruk ile yaşadığı aşk ile dikkat çeken Asiye'nin Kardeşlerim dizisinden ayrılacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Kardeşlerim Dizisinde Asiye İçin Veda Zamanı Geldi! Su Burcu Yazgı Coşkun'un Yeni projesi Belli oldu.

Asiye'nin Kardeşlerim dizisinden ayrılacağı haberi sezon finaline hazırlanan dizinin takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Su Burcu Yazgı Coşkun'un yeni projesi için kolları sıvadığı ve gelecek sezon bambaşka bir rolle hayranlarını karşısına çıkacağı belli oldu.

Kardeşlerim Dizisinde Asiye İçin Veda Zamanı Geldi! Su Burcu Yazgı Coşkun'un Yeni projesi Belli oldu

Kardeşlerim Asiye Veda Ediyor!

Su Burcu Yazgı Coşkun'un Kardeşlerim dizisinin sezon finalinde ölerek diziye veda edeceği açıklandı. Son dönemde birçok ünlü yıldızla anlaşmalar imzalayan dijital platform Disney Plus'ın Su Burcu Yazgı Coşkun ile anlaştığı ve gelecek sezon bu platformda yayınlanacak bir dizide rol alacağı iddia edildi.

Kardeşlerim Asiye olarak milyonlarca hayrana kavuşan genç oyuncunun gelecek sezon bölüm başına 20 bin dolar kazanacağı iddia edildi. Ancak Su Burcu Yazgı Coşkun konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Biz de Su Burcu Yazgı Coşkun hakkında son haberleri sizler için araştırdık.

 

 

Kardeşlerim Dizisinde Asiye İçin Veda Zamanı Geldi! Su Burcu Yazgı Coşkun'un Yeni projesi Belli oldu ile ilgili etiketler Su Burcu Yazgı Coşkun kardeşlerim asiye veda ediyor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.