Kardeşlerim Dizisinde Asiye Açlıktan Bayıldı! Doruk Sürprizi Yapıyor!

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Kardeşlerim dizisi 41. bölümü ile yine dram dolu anlara neden oluyor. Hiç yüzü gülmeyen Ömer'in, "Özür dilerim abi, başaramadım" serzenişi yürekleri yaktı. Öte yandan Asiye'nin açlıktan bayılması sonrası Doruk'un yapacağı sürpriz şimdiden merak konusu oldu. Peki Kardeşlerim 41. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Kardeşlerim 41. bölümü ile yine gözyaşlarına neden olacak. Cumartesi akşamları rakipsiz olan dizinin yeni bölümünde Ömer'in hiç bitmeyen yükü ve gözyaşları yine herkesi üzüyor. Reyting yarışında zirvede kalmayı beceren Kardeşlerim 41. bölümde neler olacak? Kardeşlerim Dizisinde Asiye Açlıktan Bayıldı! Doruk Sürprizi Yapıyor!

"Asiye Açlıktan Bayıldı, Doruk Sürprizi Yaptı"

Kardeşlerim Ömer'in, "Özür dilerim abi, başaramadım" serzenişi abisi Kadir'den sonra herkesi üzdü. Öte yandan Asiye'nin bayıldığı anlar hayranlarını da korkutuyor.

Kardeşlerim Dizisinde Asiye Açlıktan Bayıldı! Doruk Sürprizi Yapıyor!

Asiye neden bayıldı sorusuna da sosyal medyada yapılan tahminler var. Buna göre Asiye açlıktan bayıldı. Ancak onu kucağına alıp götüren Doruk asıl sürprizi yapıyor.

Kardeşlerim 41. bölümü Cumartesi akşamı ATV'de olacak.

 

Kardeşlerim Dizisinde Asiye Açlıktan Bayıldı! Doruk Sürprizi Yapıyor! ile ilgili etiketler kardeşlerim asiye neden bayıldı doruk sürpriz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.