Kardeşlerim Dizisinde Akif'in Yeni Ortağı Sezonun En Büyük Sürprizini Yapacak!

Rekortmen dizi Kardeşlerim 53. bölümüyle sezon finali öncesi bombayı patlatacak. Cumartesi akşamlarının heyecan dolu dizisinde Akif Atakul'un yeni ortağı bakın kim çıkıyor? Gelin birlikte bakalım.

Her Cumartesi izleyicisini ekran başına kilitleyen Kardeşlerim yeni bölümleriyle heyecan yaratmaya devam ediyor. İkinci sezonunda da beklentileri karşılayan dizinin son bölümleri ayrılıklara da sahne oluyor. Son olarak Gözde Türker'in oynadığı Harika karakterinin de diziden ayrılması büyük infiale neden olmuştu. Kardeşlerim Dizisinde Akif'in Yeni Ortağı Sezonun En Büyük Sürprizini Yapacak!

Başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Yiğit Koçak ve Celil Nalçakan'ın rol aldığı Kardeşlerim 53. bölümüyle büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında yer alan bir sahnede Kardeşlerim Akif'in yeni ortağı da belli oluyor.

Kardeşlerim Akif'in Yeni Ortağı Kim?

Kardeşlerim Akif'in yeni ortağı Ömer'in babası olabilir mi? Sezonun belki de en büyük sürprizi bu olacak. Uzun zamandır Yiğit Koçak'ın canlandırdığı Ömer'in babasını bekleyen dizinin hayranları sezon finaline doğru asıl gerçeği öğreniyor.

Ömer'in babasının ortaya çıkması ve okula ortak olması Kardeşlerim yeni bölümüne damga vuracak.

Kardeşlerim Dizisinde Akif'in Yeni Ortağı Sezonun En Büyük Sürprizini Yapacak!

Kardeşlerim 53. bölüm Cumartesi akşamı ATV ekranlarında olacak.

Kardeşlerim Dizisinde Akif'in Yeni Ortağı Sezonun En Büyük Sürprizini Yapacak! ile ilgili etiketler Celil Nalçakan kardeşlerim ömer akif atakul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.