Kardeşlerim Dizisi Vedası İle Harikalar Yarattı! Ancak Arkasında Bıraktıkları Epey Konuşulacak! Kimse Bunu Tahmin Edemedi

Atv ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisi vedası ile de herkes tarafından büyük bir beğeni toplamayı başardı. Reytingler yaz aylarının gelmesi ile birlikte çok hızlı bir şekilde düşmeye başladı.

Atv ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisi vedası ile de herkes tarafından büyük bir beğeni toplamayı başardı. Reytingler  yaz aylarının gelmesi ile birlikte çok hızlı bir şekilde düşmeye başladı.

Kardeşlerim dizisi reyting bakımından son derece iyi bir noktada olmasına rağmen sezon finali kararı aldı. Yapılan sezon finali ile çok konuşulmayı da başardı. Dram dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisi kış aylarında gördüğü reytingleri yaz aylarında da gören nadir diziler arasında yer alıyor.

Durum böyle olunca dizinin final yapma kararı herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Dün akşam yayınlanan 18. bölümü ile sezon finaline girdi. Dizinin sezon finali sahnesinde yaşananlar ise yeni sezonu heyecan ile bekleme durumu söz konusu oldu. Sezon finalinin amacının dizi ekibinin dinlenmesi için olduğu açıklandı.

Dizi Hikayesinde Düzenlemeler Yapılacak

 

Kardeşlerim dizisi kışın yayınlanan dizilerden olup yaz sezonunun başlaması ile birlikte sezon finali yapma kararı aldı. Sezon finali ile birlikte dizinin senaryosunda bir takım değişiklikler yapılacağı ortaya çıktı.

Kardeşlerim Dizisi Vedası İle Harikalar Yarattı! Ancak Arkasında Bıraktıkları Epey Konuşulacak! Kimse Bunu Tahmin Edemedi

Yapılacak olan senaryo değişimi şimdiden Kardeşim dizisi sevenler tarafından merak edilmeye başladı. Dizinin karakterlerinde de değişiklik yaşanacağı söylenen söylentiler arasında yer alıyor. Dizinin çok daha dinamik bir hale geleceği bilgisi kulaktan kulağa yayılıyor.

Yeni Sezon Bambaşka Bir Hikayeyle Geliyor

 

Bu sezonda ağır bir şekilde dram işleyen dizinin yeni sezonda daha eğlenceli ve değişik konuları ele alacağı belirtildi. 3 ay kadar sezon finalinde olacak olan Kardeşlerim dizisinde yoğun bir yeni sezon çalışması olacağı anlaşılıyor.

3 ay içerisinde oyuncular dinlenip yeni sezona kendini hazırlayacak ve bomba gibi bir yeni sezon ile seyirci karşısına çıkacaklar. Dizinin sezon finaline sürpriz bir şekilde girmesi sevenleri tarafından pek de hoş karşılanan bir durum olmadı.

Kardeşlerim Dizisi Vedası İle Harikalar Yarattı! Ancak Arkasında Bıraktıkları Epey Konuşulacak! Kimse Bunu Tahmin Edemedi ile ilgili etiketler kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.