Kardeşlerim Kadir ve Melisa tekrar buluşuyor! ATV sürpriz kararı duyurdu!

Kardeşlerim dizisinin çok konuşulan iki karakteri Kadir ve Melisa tekrar diziye dönebilir. Dizinin senaristi Gül Abus Semerci iki oyuncuya da müjdeyi verdi.

İlk sezonuyla büyük ses getiren Kardeşlerim dizisi ikinci sezonuyla da ilgi görmeye devam ediyor. Ancak ayrılık haberleri izleyenlerde şok etkisi yarattı. Geçtiğimiz bölümlerde Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı ve Melisa karakteirini oynayan Damla İkizoğlu'nun diziden ayrılması seyirciyi oldukça etkilemişti.

Bu ayrılıklarla kan kaybı yaşayan dizinin senaristi Gül Abus Semerci'den seyirciyie müjde geldi. 4 kardeşin hayatta kalma mücadelesini anlatan ve reytinglerin de gösterdiği gibi izleyicinin de ilgiyle karşılık verdiği Kardeşlerim'e Kadir ve Melisa'nın geri döneceği bir senaryonun hazırlıkları tamamlandı.

Halit Özgür Sarı diziye veda etti! Kardeşlerim Kadir duygusal mesajıyla  sevenlerine seslendi!

Gül Abus Semerci izleyenlerden gelen tepkileri dikkat aldı. Kadir'in ölümünden önce dizinin lise aşklarını anlatması ve dramdan uzaklaşması sosyal medyada izleyenler tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Kadir karakterini senaryo gereği öldüren Semerci, Halit Özgür Sarı'nın diziden ayrılmasına yol açmıştı.

Yasak Elma Kumru'ya tahammül bitti! Kardeşlerim Melisa geliyor! Damla  İkizoğlu müjdeyi verdi

Şimdi ise Kardeşlerim senaryosunda beklenen değişiklik konuşuluyor. Dizinin hayranlarını heyecanlandıran habere göre senarist Gül Abus Semerci Kadir ve Melisa'yı geri döndürmenin hazırlıklarına başladı. İlerleyen bölümlerde Halit Özgür Sarı ve Damla İkizoğlu'nun geri dönüşüne şahit olabiliriz.

Kardeşlerim Kadir ve Melisa tekrar buluşuyor! ATV sürpriz kararı duyurdu! ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim kadir melisa halit özgür sarı damla ikizoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.