Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor? ATV'nin yeni dizisi Kardeşlerim konusu ne, oyuncuları kimler?

ATV'nin yeni dizisi Kardeşlerim yarın akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek. 4 kardeşin amansız hayat mücadelesini konu alan dizide oyuncu kadrosu da ilgi çekici. Su Burcu Yazgı Coşkun ve Ahu Yağtu'nun yer aldığı Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor sorusu da takipçilerin merak konusu oldu.

Kardeşlerim dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve karakterleri ile yarın akşam ATV ekranında görücüye çıkıyor. Ahu Yağtu'nun başrollerden birini kaptığı ve 4 kardeşin hayat mücadelesini konu alan dizinin izleyenleri göz yaşlarına boğulacak. Peki, Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor?

Hayatın içinden olan konusu ve karakterleriyle Kardeşlerim dizisi ortalığı yakıp yıkacak gibi gözüküyor. İlk fragmanı dijital platformlara düşen ve ilk bölümü 20 Şubat 2021 Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisi konusu nedir? Nerede çekiliyor?

KARDEŞLERİM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı ve senaryosunu ise Gül Abus Semerci kaleme aldığı Kardeşlerim dizisi, yakında ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. İzleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Kardeşlerim dizisinin çekimlerinin yapıldığı mekanlar merak konusu oldu. Kardeşlerim dizisi, diğer pek çok dizi gibi İstanbul’da çekiliyor.

Çok sayıda usta ismin yer aldığı Kardeşlerim dizisinin yayın tarihinin açıklanması sabırsızlıkla bekleniyor. Kardeşlerim dizisinin tanıtım filmi yayınlandı. Fragmanı yayınlanan diziyi görenler hemen araştırmaya başladı. Kardeşlerim dizisinin hangi ilde ilçede çekildiği merak edildi. Kardeşlerim dizisi İstanbul’da çekiliyor. İstanbul’un pek çok ilçesini kullanan dizi ekibi çekimlerde, ağırlıkla Avrupa yakasını tercih ediyor.

kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor ile ilgili görsel sonucu

KARDEŞLERİM OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda; Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Halit Özgür Sarı, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Recep Ustayer, Simge Selçuk, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi, Damla Su İkizoğlu ve Melis Minkari gibi isimler alıyor. Çok sayıda başarılı oyuncunun yer aldığı yeni dizisinin çok yakında başlaması bekleniyor.

 

Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor? ATV'nin yeni dizisi Kardeşlerim konusu ne, oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor kardeşlerim konusu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.