Kardeşlerim dizisi neden yok? 17 Nisan Kardeşlerim saat kaçta başlıyor?

ATV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisiyle ilgili bir son dakika saat değişikliği yaşandı. Ramazan ayında yaşanan bu gelişme Kardeşlerim izleyenleri tarafından merak edildi. Peki, Kardeşlerim dizisi neden yok?

Başrollerinde Celil Nalçakan ile Halit Özgür Sarı’nın oynadığı Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamlarında ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Her bölümünde birbirinden duygusal anların yaşandığı Kardeşlerim dizisinin 9. bölümüyle ilgili şok bir gelişme yaşanıyor.

17 Nisan Cumartesi akşamında 9. bölümünde ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Kardeşlerim dizisinin Ramazan ayı nedeniyle bu süre zarfı boyunca saat değişikliğine gittiği ifade edildi.

KARDEŞLERİM NEDEN YOK?

Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 9. bölümü 17 Nisan akşamında saat 20.15’de ATV ekranlarında olacak. Saat 19.20’de başlayan ve 20.05 gibi sona eren Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile İftar programı nedeniyle Kardeşlerim dizisinin yayını 15 dakika ileriye alındı.

Kardeşlerim dizisi neden yok? 17 Nisan Kardeşlerim saat kaçta başlıyor?

KARDEŞLERİM DİZİSİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Kardeşlerim 9. bölümü 17 Nisan Cumartesi akşamında saat 20.15’de ATV ekranlarında başlıyor.

KARDEŞLERİM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hastaneye kaldırılan Orhan'ın durumu kritiktir. Kocasını kaybetme korkusuyla deliye dönen Şengül, olanların suçunu çocuklara atar ve onları evden kovar. Berk, gözaltına alınır. Çocuklar amcalarına bir şey olacak korkusu yaşarken bir de sokakta kalınca, çaresiz İstanbul'u terk etmeye karar verirler.

Kardeşlerim dizisi neden yok? 17 Nisan Kardeşlerim saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Akif ise Berk'i kurtarmak için bir plan peşindedir. Kadir'i ikna edemeyeceğini bildiğinden Ömer ile görüşmeye karar verir. Ömer'in vereceği karar kardeşlerin kaderini etkileyecektir.

 

Kardeşlerim dizisi neden yok? 17 Nisan Kardeşlerim saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.