Kardeşlerim dizisi Kadir'siz ilk bölümüyle yürek dağlayacak! Eren kardeşlerin geleceği belli oldu!

ATV dizisi Kardeşlerim geçtiğimiz Cumartesi akşamına Kadir'in ölümü ile damga vurmuştu. Öyle ki bu da yetmiyormuş gibi Kadir'den sonra bir de Melisa'nın gidişi tuz biber oldu. Şimdi ise 27 Kasım'da ekrana gelecek yeni bölüm Kadir'siz ilk bölüm olacak.

İzleyici artık Kardeşlerim dizisindeki ayrılıklara dayanamıyor. Önceki bölümde 4 kardeşten en büyüğü olan Kadir'in öleceğini görenler buna inanmakta zorluk çekmişti. Öyle ya nasıl olur da dizinin başrollerinden biri erkenden veda edebilirdi. Ancak fragmanda tattıralan acı bölümde gerçek oldu. Kadir diziye veda etti. Kadir'in gerçekten öldüğüne inanmayanları da karakteri canlandıran Halit Özgür Sarı, sosyal medya paylaşımıyla ikna etti.

Kardeşlerim dizisinde ayrılıklar bununla da bitmedi. Kadir'in kız arkadaşı Melisa'yı oynayan Damlasu İkizoğlu da diziye veda ettiğini açıkladı. Bu da izleyici için tuz biber oldu.

Şimdi ise Kardeşlerim dizisi Kadir'siz ilk bölümü ile 27 Kasım'ı bekliyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı gösteriyor ki yeni bölümde de gözyaşları sel olacak. Kadir'siz yeni döneme giren dizide Ömer, Asiye ve Emel'in abileri olmadan nasıl ayakta kalacakları, hayata nasıl tutunacakları merak konusu...

27 Kasım Cumartesi akşamı Kardeşlerim yeni bölümde Eren kardeşlerin geleceği ve yeni hayatları konusunda aydınlancak. Ancak diziyi izleyen herkesin yine gözyaşları sel olacak.

 

Kardeşlerim dizisi Kadir'siz ilk bölümüyle yürek dağlayacak! Eren kardeşlerin geleceği belli oldu! ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim kardeşlerim kadir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.