Kardeşlerim dizisi için can sıkıcı hamle! Asiye ve Doruk Aşkı sona eriyor! Onur Seyit Yaran gidiyor!

ATV ekranlarının geçtiğimiz sezon flaş çıkış yakalayan dizisi Kardeşlerim'de yeni sezon öncesi izleyicinin canını sıkacak bir hamle geldi. Asiye ve Doruk aşkını destekleyenleri üzecek haber Onur Seyit Yaran'dan geldi.

Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran'dan üzücü haber geldi. Dizinin sezon final yapmasının ardından oyuncular da tatile çıkmıştı. Her gün bir başka gelişmenin yaşandığı dizide Asiye ve Doruk aşkı da son bulmak üzere. Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor.

Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk ve Onur Seyit Yaran gibi usta isimlerin rol aldığı Kardeşlerim dizisi yeni sezon için set hazırlıklarına devam ediyor. Doruk karakteri ile izleyicinin beğenisini kazanan oyuncu Onur Seyit Yaran, diziden ayrılacağı iddialarına bugüne kadar sessiz kalmayı tercih etmişti.

Onur Seyit Yaran kimdir, kaç yaşında? Onur Seyit Yaran'ın oynadığı diziler  hangileri? - Magazin Haberleri - Milliyet

"ONUR SEYİT YARAN'DAN ÜZÜCÜ HABER GELDİ!"

Asiye ve Doruk aşkınının sürmesini isteyen izleyiciler oyuncudan gelen haberle sarsıldı. Dizinin senaristi Burcu Över'in Özcan Deniz'in yeni projesi Masum ve Güzel'e transferi sonrası kararını veren başarılı oyuncu diziden ayrılmaya karar verdi.

Onur Seyit Yaran


Onur Seyit Yaran'ın kariyerine başka bir dizide devam edeceği belirtilirken Kardeşlerim dizisi yapımcısı da diziye taze kan arayışına girdi. Yaprak Medine ve Esila Umut'u trasnfer eden yapımcıların Doruk için de yeni arayışlara girdiği öğrenildi.

 

Kardeşlerim dizisi için can sıkıcı hamle! Asiye ve Doruk Aşkı sona eriyor! Onur Seyit Yaran gidiyor! ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim Onur Seyit Yaran asiye doruk
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.