Kardeşlerim dizisi hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor?

Kardeşlerim dizisi hangi kanalda saat kaçta başlıyor soruları, bu akşam yayın hayatına başlayacak olan diziyi izlemek isteyenlerin araştırdıkları sorulardan oldu. Ahu Yağtu'nun başrol oynadığı ve 4 kardeşin hayat mücadelesini anlatan Kardeşlerim hangi kanalda? Konusu nedir?

Kardeşlerim dizisi hangi kanalda saat kaçta başlıyor? Ahu Yağtu'nun da oyuncu kadrosunda yer aldığı ve izleyenleri hüzne boğması beklenen Kardeşlerim dizisi konusu nedir?

KARDEŞLERİM HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Bu akşam ilk bölümüyle yayın hayatına başlayacak olan Kardeşlerim dizisi ATV'de Cumartesi akşamları yayınlanacak. Dizinin başlama saati ise 20:00.

Kardeşlerim dizisi oyuncuları kadrosundaki isimler | Kardeşlerim konusu nedir, nerede çekiliyor? 1. Bölüm fragmanı izle

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

KARDEŞLERİM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kardeşlerim dizisinin çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakasındaki Fatih semti ve yakın çevresinde gerçekleştiriliyor.

Kardeşlerim dizisi hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.