Kardeşlerim Asiye 'Yetenek Küpü' Olduğunu Gösterdi! Son Paylaşımı Milyonlarca Beğeni aldı

Cumartesi Akşamlarının en çok izlenen dizisi Kardeşlerim yeni sezonuyla da reyting rekoru kırıyor. Dizide en sevilen karakterlerden biri Asiye'ye hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun Son Paylaşımıyla tam bir yetenek küpü olduğunu gösterdi.

Kardeşlerim Dizisinin En Sevilen çifti olan Asiye ve Doruk çifti oldu. Su Burcu Yazgı Coşkun'un oynadığı Asiye ve Onur Seyit Yaran'ın canlandırdığı Doruk karakteri birlikte milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başardı.

"Su Burcu Yazgı Coşkun'dan Çıldırtan Paylaşım"

Su Burcu Yazgı Coşkun namı diğer Kardeşlerim Asiye instagram adresinden yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. 17 yaşındaki başarılı oyuncunun instagram'da takipçi sayısı ise 2.4 milyon. Son paylaşımı ile takipçilerinin 'yetenek küpü' dediği başarılı oyuncu herkesi şaşırttı.

Kardeşlerim Asiye 'Yetenek Küpü' Olduğunu Gösterdi! Son Paylaşımı Milyonlarca Beğeni aldı

Paylaştığı videoda dans eden Coşkun, oyunculuktaki başarısını dansta da gösterdi. 1 milyondan fazla beğeni alan paylaşımı sonrası sosyal medyaanın da en çok konuşutuğu isim oldu.

 

Kardeşlerim Asiye 'Yetenek Küpü' Olduğunu Gösterdi! Son Paylaşımı Milyonlarca Beğeni aldı ile ilgili etiketler Instagram kardeşlerim asiye Su Burcu Yazgı Coşkun
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.