Kardeşlerim Asiye Gerçek Sesi Mi? Su Burcu Yazgı Coşkun Gerçek Sesi Mi?

Kardeşlerim Asiye gerçek sesi mi? Kardeşlerim dizisi ATV'de yayınlanmaya devam ediyor. Cumartesi akşamları yayınlanan dizide Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun hakkında da araştırmalar sürüyor. Kardeşlerim Asiye gerçek sesi mi? Dizinin takipçileri Kardeşlerim Asiye kendi sesi mi merak ediyor.

Kardeşlerim Asiye gerçek sesi mi? ATV ekranlarının Cumartesi akşamları yayınlanan dizisi Kardeşlerim dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Su Burcu Yazgı Coşkun'un Asiye karakterini canlandırdığı dizide Asiye'nin sesinin gerçek olup olmadığı merak ediliyor.

SU BURCU YAZGI COŞKUN KİMDİR?

Kardeşlerim'in Asiye'si 17 yaşında. Sade, anaç, dürüst ve güçlü bir kız. Abileri ve küçük kız kardeşi Emel'e annelik yaparken, derslerine sıkı sıkı sarılan çalışkan bir kız. Üstelik sesi de çok güzel.

KARDEŞLERİM'İN ASİYE'Sİ SU BURCU YAZGI COŞKUN KİMDİR?

Su Burcu Yazgı Coşkun 15 Nisan 2004 İstanbul doğumlu Türk sinema ve dizi-film oyuncusudur. Oyunculuğa 2012 senesinde çocuk oyuncu olarak başlamıştır. Bir süre çocuk rollerinde oynadı.

Kardeşlerim Asiye Gerçek Sesi Mi? Su Burcu Yazgı Coşkun Gerçek Sesi Mi?

Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Su Burcu Coşkun, 2020 yılında rol aldığı Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterinde bir genç kızı canlandırdı. Kırmızı Oda'daki oyunculuğuyla çok beğeni topladı.

Kardeşlerim Asiye Gerçek Sesi Mi? Su Burcu Yazgı Coşkun Gerçek Sesi Mi? ile ilgili etiketler Halk TV kardeşlerim asiye
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.