Kardeşlerim 77. bölüm fragmanı izle! Kardeşlerim yeni bölüm tanıtımı

Kardeşlerim 77. bölüm fragmanı dizi severler tarafından merak edilmekte. Cumartesi akşamlarında ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim yeni bölüm tanıtımı dizi bitiminde Youtube’de olacak.

Kardeşlerim 77. bölüm fragmanı dizi severler tarafından yakından araştırılmakta. ATV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim yeni bölüm tanıtımı ilk sahnesi dizi bitiminde Youtube platformundan izlenebilmekte.

Başrollerinde Celil Nalçakan ile Cüneyt Mete’nin oynadığı Kardeşlerim son bölümünde; Sarp'ın yaralanması, Ahmet ve Ömer cephesinde önemli gelişmeler yaşanmasına neden olurken, Akif de Ayla'nın aldığı ses kaydını imha etmek için çabalar.

Kardeşlerim 77. bölüm fragmanı izle

Asiye ve Doruk tutuklanma tehlikesiyle karşı karşıya kalırken; Orhan, Eren ailesini çok sevindirecek sürpriz bir karar alır.

Nebahat, Doruk'u Asiye'den uzaklaştırmak için farklı yollar denemeye devam ederken, Ömer'le kardeşlik bağı gün geçtikçe daha da güçlenen Yasmin'in Asiye'ye karşı yaptığı hamle hiç beklenmedik bir sonuca sebep olur.

Kardeşlerim 77. bölüm fragmanı izle! Kardeşlerim yeni bölüm tanıtımı ile ilgili etiketler Kardeşlerim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.