Kardeşlerim 45. Bölüm Fragmanı! Akif'in Cinayet Sayısı Artıyor!

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Kardeşlerim 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Akif'in giderek azılı bir katile dönüştüğü dizide gelecek bölümde neler olacak? İşte Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı....

Kardeşlerim 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisinde gelecek Cumartesi yine heyecan dolu anlar yaşanacak. İşte Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı....

KARDEŞLERİM 45. BÖLÜM FRAGMANI

Kardeşlerim Son Bölümde Neler Oldu?

Ömer ve Tayfun cephesindeki olayların seyri gün geçtikçe değişirken, bu durum Ömer'in sıkıntılı günler geçirmesine neden olur.

Kardeşlerim 45. Bölüm Fragmanı! Akif'in Cinayet Sayısı Artıyor!

Suzan'la yeniden beraber olma hayali kuran Akif, büyük bir sürprizle karşılaşır. Orhan cephesinde ise Şengül'ü kıskandıracak gelişmeler yaşanır.

Nebahat, Resul'den aldığı haber karşısında dehşete düşerken; Ömer'i tefeciden korumak isteyen Doruk'un yaptığı hamle, hiç beklenmedik bir sonuç doğurur.

 

 

Kardeşlerim 45. Bölüm Fragmanı! Akif'in Cinayet Sayısı Artıyor! ile ilgili etiketler kardeşlerim fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.