Kardeşlerim 31. bölüm fragmanı alt üst etti! Akif'in şeytanlığı devam ediyor!

Kadir, Emel, Asiye ve Ömer kardeşlerin beklenmedik bir şekilde anne ve babasız kalmalarının acıklı hikayesinin anlatıldığı Kardeşlerim 31. yeni bölüm fragmanı ile gelecek haftanın şifrelerini verdi. Fragmanda Şengül'ün Akif ile ilgili "Sen nasıl bir şeytansın" sözleri damga vurdu.

Celil Nalçakan, Su Burcu Yazgı Coşkun, Fadik Sevin Atasoy'un yer aldığı ATV dizisi Kardeşlerim 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz haftaya Halit Özgür Sarı'nın canlandırdığı Kadir'in ölümü ile Cumartesi akşamın damga vuran dizide bu hafta yine çok konuşulan sahneler vardı. #Benimabimöldü etiketiyle sosyal medya da oldukça fazla etkileşim alan Kardeşlerim gelecek haftada Kadir'in ölüm sırrı ortaya çıkıyor.

İşte Kardeşlerim 31. bölüm fragmanı...

Kardeşlerim 30. bölümde neler oldu?

Kadir'in ölümünün ardından Asiye evi geçindirebilmek için canla başla mücadele ederken, Ömer de Oğulcan'la beraber abisinin katilini bulmaya çalışmaktadır. Orhan'ı okulda karşılayan kötü sürpriz, Aybike ve Berk'in arasının gerilmesine neden olurken, Kaan ile birlik olan Akif, olanların üstünü örtme çabasına tüm gücüyle devam eder.

Kardeşlerim - 2. Fragman videosunu izle | Son Dakika Haberleri

Bir sevdiğini daha kaybetmenin acısıyla derinden sarsılan Eren kardeşler, ayakta kalabilmek için yine birbirlerine tutunmak zorundadırlar..

Kardeşlerim 31. bölüm fragmanı alt üst etti! Akif'in şeytanlığı devam ediyor! ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim 31. bölüm fragmanı kardeşlerim yeni bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.