Kardeşlerim 3. Sezon Ne Zaman başlıyor? Kardeşlerim Yeni Sezonda Kimler Olacak?

Cumartesi akşamlarının Rekortmen Dizisi Kardeşlerim iki sezondur Reytinglerin Zirvesinden Düşmüyor. Yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesi bulunan Kardeşlerim sezon Finali Yapmaya hazırlanıyor. İkinci sezonunda da beklentileri karşılayan Kardeşlerim sezon finali ne zaman, hangi bölüm? Kardeşlerim 3. sezon ne zaman başlıyor? Detaylar haberimizde...

Kardeşlerim Sezon Finali Ne Zaman, Hangi bölüm; Kardeşlerim 3. sezon ne zaman başlıyor soruları merak ediliyor. Cumartesi akşamları ATV'nin en büyük silahı haline gelen Kardeşlerim kadrodan ayrılan oyuncularla kan kaybetse de yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Başrollerinde Onur Seyit Yaran, Su Burcu Yazgı Coşkun, Lizge Cömert, Yiğit Koçak, Celil Nalçakan oyuncuların yer aldığı Kardeşlerim Bu sezon da beklentileri karşılayarak reytinglerde önemli bir başarı elde etti.

Son olarak Harika karakteriyle Gözde Türker'in kadrosundan ayrıldığı Kardeşlerim sezon final tarihi de belli oldu. ATV yönetiminin gelecek sezonda yayın akışında yer verdiği dizinin sezon finali hangi bölümde olacak?

KARDEŞLERİM SEZON FİNALİ NE ZAMAN, HANGİ BÖLÜM?

Kardeşlerim Sezon Finali 11 Haziran 2022 Cumartesi olacak. Dizinin 56. bölümünde sezon finaline gitmesi bekleniyor.

Kardeşlerim 3. Sezon Ne Zaman başlıyor? Kardeşlerim Yeni Sezonda Kimler Olacak?

Yeni sezon çekimlerinin Ağsutos ayında başlaması beklenen Kardeşlerim 3. sezonu Eylül 2022'de ekrana gelecek.

Kardeşlerim 3. Sezon Ne Zaman başlıyor? Kardeşlerim Yeni Sezonda Kimler Olacak? ile ilgili etiketler kardeşlerim sezon finali kardeşlerim sezon finali ne zaman kardeşlerim 3. sezon ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.