Kardeşlerim 2. yeni sezon ne zaman, hangi gün başlıyor?

İlk sezonunda bomba etkisi yaratan Kardeşlerim dizisi 2. sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı. Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan sevgi dolu hikayesi bu dizide yer alıyor. İşte Kardeşlerim 2. yeni sezon tarihi…

Başrollerinde Celil Nalçakan ile Halit Özgür Sarı’nın yer aldığı Kardeşlerim dizisi ilk sezon finalinin hemen ardından heyecan içerisine takipçileri tarafından yakından mercek altına alındı. Oldukça etkili bir oyuncu kadrosu ile her bölümde olay yaratan dizi izleyenlerden de tam not almayı başardı.

Kardeşlerim sezon finalinde Orhan’ın yaralanarak hastaneye kaldırılması ve çalışamayacak duruma gelmesi herkesi derinden etkilemiştir.

Kardeşlerim 2. yeni sezon ne zaman, hangi gün başlıyor?

Kardeşlerim 2. Yeni Sezon Ne Zaman?

İlk sezonu ile final yapan Kardeşlerim dizisinin 2. yeni sezon 11 Eylül 2021 Cumartesi akşamında ATV ekranlarında başlıyor.

Kardeşlerim dizisi sezon finalinde Orhan yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Orhan’ın ne kadar hayati tehlikeyi atlattığı söylense de artık çalışamayacak bir haldedir. Şengül de bu durum karşısında çaresiz bir şekilde soluğu Akif ve Nebahat’in yanında alır.

Kardeşlerim 2. yeni sezon ne zaman, hangi gün başlıyor? - Resim : 2

Onlardan istediği desteği alamasa da ev sahibi Hilmi’nin kötü sürprizi Eren ailesinin canını oldukça yakmıştır. Bütün çocuklar hep beraber birbirlerine büyük bir destek olurken iş aramaya başlamışlardır. Akif'in Erhan için kurnaz planı Kadir'i ve herkesi çok zor duruma düşürürken, hayat Kadir, Asiye, Ömer ve Emel için artık daha da zor bir hale gelecektir.

Kardeşlerim 2. yeni sezon ne zaman, hangi gün başlıyor? ile ilgili etiketler kardeşlerim Kardeşlerim Yeni Sezon Kardeşlerim 2. Sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.