Kardeşinin katlettiği Ayşegül öğretmenin son sözleri kahretti! İşte dehşet evinde yaşananlar...

Türkiye erkek kardeşi Ali Nazım Taşkın tarafından canice katledilen Ayşegül öğretmene ağlıyor. Cani kardeşe daha önce şizofreni tanısı konulduğu öğrenilirken o gece dehşet evinde yaşananlar ortaya çıktı. Ayşegül öğretmenin kardeşinin sağlık durumu için izin alarak eve geldiği öğrenilirken o gün mutfakta kardeşine "Lütfen tedavi olmayı kabul et her şey eskisi gibi olacak' " dediği ortaya çıktı. İşte dehşet evinde yaşananlar...

Erzincan'da erkek kardeşi tarafından öldürülen Ayşegül öğretmen Türkiye'yi yasa boğmuştu. 

Ablasını öldüren Ali Nazım Taşkın'a daha önce şizofreni teşhisi konulduğu ortaya çıkarken o gece dehşet evinde neler yaşandığı da öğrenildi. 

CİNNET GETİRİP AYŞEGÜL ÖĞRETMENİ KATLETTİ

Annesi ve babasının bütün ısrarlarına rağmen Ali Nazım, tedavi olmayı kabul etmedi. Ablası da o gece kardeşini tedavi etmek için çok uğraştı fakat cinnet getiren kardeş, Ayşegül öğretmeni katletti.

 

AYŞEGÜL ÖĞRETMENİN KARDEŞİNE DAHA ÖNCE ŞİZOFRENİ TANISI KONMUŞ

Erzincan'da kardeşi tarafından katledilen Ayşegül öğretmenin öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Ayşegül Taşkın'ın katil kardeşine daha önce şizofreni tanısı konuldu. Ailenin bütün ısrarlarına rağmen Ali Nazım Taşkın tedavi olmayı kabul etmedi.


AYŞEGÜL ÖĞRETMEN "LÜTFEN TEDAVİ OLMAYI KABUL" DİYEREK YALVARMIŞ

Gaziantep'te görev yapan Ayşegül öğretmen kardeşini tedavi olmaya ikna etmek için bir süre önce Erzincan'a geldi. Birkaç kez konuşarak abisini psikolojik tedavi görmeye ikna etmeye çalıştı. O akşam bütün aile bir arada konuştular. Konuşmanın devamında anne ve baba uyumaya gitti. Ayşegül öğretmen kardeşini ikna etmeye çalışırken 'Lütfen tedavi olmayı kabul et her şey eskisi gibi olacak' dedi fakat katil kardeş asla tedavi fikrine yanaşmadı.

 

CANİ KARDEŞİN YARGILANMASINA BAŞLANACAK

Ali Nazım Taşkın, ablasının kendisini ikna çalışmalarına karşılık vermedi ve daha sonra cinnet geçirdi. Mutfaktan aldığı bıçakla ablasının canına kıyan Taşkın'ın yargılanmasına başlanacak.

CENAZESİ BUGÜN DEFNEDİLECEK

Gaziantep'te görev yapan Ayşegül Taşkın'ın cenazesi bugün ailesinin yaşadığı Erzincan'da defnedilecek.

Kaynak: Mynet

Kardeşinin katlettiği Ayşegül öğretmenin son sözleri kahretti! İşte dehşet evinde yaşananlar... ile ilgili etiketler Erzincan Öğretmen ayşegül kardeş şizofreni
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.