Kardeşini kurtardı, kendisi ve arkadaşı boğuldu

Konya'da elma bahçesinde çalışan işçilerden birisi sulama için kullanılan havuza düştü. Havuza düşen işçiyi kurtaran abisi ve iş arkadaşı bir süre sonra gözden kayboldu. Olay yerine gelen ekipler havuzun suyunu boşaltarak iki kişinin cansız bedenine ulaştı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde, elma bahçesinde bulunan 5 metre derinliğindeki havuza düşen işçilerden Suriye uyruklu Muhammed İsyhayman'ı (17) kurtaran ağabeyi Ali İshayman (20) ve Osman Kardaş (30) boğuldu.

Kardeşini kurtardı, kendisi ve arkadaşı boğuldu

Olay, saat 15.00 sıralarında Yeniköy Mahallesi'nde bir elma bahçesinde meydana geldi. Elma bahçesinde çalışan işçilerden Ali İshayman (17), dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre derinliğindeki sulamada kullanılan havuza düştü.

Durumu fark eden ağabeyi Muhammed İshayman (20) ve mesai arkadaşı Osman Kardaş (30), havuza girip Ali İshayman'ı kurtardı. Ancak havuzdan çıkamayan 2 kişi, suyun dibine batıp gözden kayboldu.

Kardeşini kurtardı, kendisi ve arkadaşı boğuldu - Resim : 2

Bunun üzerine jandarma, itfaiye ve AFAD ekiplerine haber verildi. Havuzun suyu boşaltıldıktan sonra İshayman'ı kurtaran ağabeyi Muhammed İshayman ve Osman Kardaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. İki kişinin cesedi otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kardeşini kurtardı, kendisi ve arkadaşı boğuldu ile ilgili etiketler Konya boğulma havuz kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.