Kardeşim Benim filmi konusu nedir? İşte Kardeşim Benim oyuncuları!

Bu akşam TV8 ekranlarında yayınlanacak Kardeşim Benim filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Kardeşim Benim filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Kardeşim Benim filmi konusu nedir? İşte Kardeşim Benim oyuncuları!

Kardeşim Benim filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Kardeşim Benim filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Kardeşim Benim filmi konusu nedir? İşte Kardeşim Benim oyuncuları!

KARDEŞİM BENİM FİLMİNİN KONUSU

Sakin ve gizemli bir karaktere sahip olan Hakan, 30 yaşında alternatif müzik yapan ünlü bir sanatçıdır. Magazinden uzak bir hayat sürmeye çalışsa da kardeşi Ozan ile olan küslükleri magazinin ilgisini çeker. Ozan ise 28 yaşında ünlü bir pop yıldızıdır. Abisinin aksine neşeli, esprili, konuşkan ve sosyal biridir. Araları yıllardır düzelmeyen iki kardeş uzun zamandır bir araya gelmemiş, hatta babalarının hastalığında dahi farklı zamanlarda ziyaretine gitmişlerdir. Bu soğukluğun nedeni ise çocukluk yıllarına kadar uzanmaktadır. Babalarının cenazesi iki kardeşi yıllar sonra bir araya getiren yegane şeydir. Her ikisi de son görevlerini yerine getirip bir an önce kendi hayatlarına geri dönmeyi planlarken, geride kalan vasiyet her şeyi değiştirecektir.

KARDEŞİM BENİM OYUNCULARI

Burak Özçivit, Murat Boz, Aslı Enver, Ahmet Gülhan

Kardeşim Benim filmi konusu nedir? İşte Kardeşim Benim oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.