Kardeşim Benim 2'nin galasında emektar oyuncuyu tartakladılar! / VİDEO

Murat Boz ve Burak Özçivit'in başrollerini paylaştığı Kardeşim Benim 2 filmi galasınıo yaptı. Murat Boz ve Burak Özçivit'in başrolde yer aldığı 'Kardeşim Benim 2' filmine aynı akşam iki farklı gala yapıldı. Fakat bu galada gündemi sarsan bir olay yaşandı. Kardeşim Benim 2 galasında kapıda bekleyen görevli usta oyuncuyu galaya almadı. Galayı almamasını bir tarafa bırakalım Kardeşim benim 2 galasında usta oyuncu Erol Taşçı tartaklandı. 'Kardeşim Benim 2' ekibi, Kanyon AVM'deki asıl gala öncesi Özdilek'te halk gösterimine katıldı. Bütün oyuncuları Özdilek'teki halk gösterimine katılan Kardeşim Benim 2'nin galasında neler oldu? Kardeşim Benim 2'nin galasında tartaklanan usta oyuncu Erol Taşçı kimdir?

Murat Boz ve Burak Özçivit'in başrollerini paylaştığı Kardeşim Benim 2 filmi galasını yaptı. Murat Boz ve Burak Özçivit'in başrolde yer aldığı 'Kardeşim Benim 2' filmine aynı akşam iki farklı gala yapıldı. Fakat bu galada gündemi sarsan bir olay yaşandı. Kardeşim Benim 2 galasında kapıda bekleyen görevli usta oyuncuyu galaya almadı. Galayı almamasını bir tarafa bırakalım Kardeşim benim 2 galasında usta oyuncu Erol Taşçı tartaklandı. 'Kardeşim Benim 2' ekibi, Kanyon AVM'deki asıl gala öncesi Özdilek'te halk gösterimine katıldı. Bütün oyuncuları Özdilek'teki halk gösterimine katılan Kardeşim Benim 2'nin galasında neler oldu? Kardeşim Benim 2'nin galasında tartaklanan usta oyuncu Erol Taşçı kimdir?

kardeAim_benim_2_1

HAYRANLARI BİRBİRLERİYLE YARIŞTI

HT magazin'in haberine göre; yaklaşık 5 bin kişinin izlediği halk gösteriminde, sinemaseverler Burak Özçivit ve Murat Boz'la selfie çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Boz ve Özçivit'in bazı hayranlarının, heyecandan ağlaması dikakti çekti.

"İLKİNDEN DAHA KOMİK"

Galada Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit'i yalnız bırakmadı. Güzel oyuncu, "Burak ve Murat çok iyi anlaşıyorlar. Setlerini ziyaret etmiştim. Kamera önünde olduğu kadar arkasında da eğleniyorlardı. Bence birinci filmden daha komik bir film oldu" dedi.

fahriye_burak

DESTEK MESAJI ATTI

Murat Boz'un ilk filmde rol alan ancak devam filminde oynamayan sevgilisi Aslı Enver, galaya katılmadı. Enver, birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı sosyal medyada "Canım sevgilim. Çok güzel geçsin gecen. Seni seviyorum" notuyla paylaşarak, Boz'a destek oldu. Burak Özçivit, "Filmde Aslı da olsun çok istemiştik ama programına uymadı. İnşallah ileride tekrar çalışırız" diye konuştu.

kardesim_benim

GÖREVLİ TARAFINDAN TARTAKLANDI

Gecenin tadını, yaşanan tatsız bir olay kaçırdı. Kanyon AVM'deki galaya davetli olan Erol Taşçı içeri alınmadı. Görevli tarafından tartaklanan oyuncu, "Beni Timur Savcı ve ekibi çağırdı. Sinemaya yıllarımı verdim. Yaşadığım çok kötü bir olaydı" diyerek, üzüntüsünü dile getirdi.

erolta_AAA

EROL TAŞCI KİMDİR? EROL TAŞCI NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

Erol Taşcı Jeoloji Mühendisliği Bölümü mezunudur. Life Casting ajansa kayıtlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 1950 doğumlu oyuncu Çorum’da dünyaya gelmiştir. Eşref Saati, Kavak Yelleri, Düğün Şarkıcısı, Dersimiz Atatürk, Geniş Aile, Yahşi Batı, Zoraki Başkan, Kanıt, Türkan, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Avrupa Avrupa, Alemin Kıralı, Harem, Aşağı Yukarı Yemişliler, Çakallarla dans, İki Dünya Arasında, Merhamet, Şarkı Söyleyen Kadınlar, Diriliş Ertuğrul, Poyraz Karayel, Yok Artık 2 ve Türk Malı gibi projelerde rol almıştır. 2017 yılında ise Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bu Sayılmaz dizisinde Ded karakterini canlandırmaktadır.

MACERA DEVAM EDİYOR...

Filmin sosyal medya hesabından çekimlerin başladığını şu notla duyurdu. "TAFF ve BRK’S Productions yapımı, Murat Boz ve Burak Özçivit’i zıt karakterli iki kardeş olarak bir araya getiren “Kardeşim Benim”in ikincisinin çekimleri başladı. Vizyona girdiği hafta en çok izlenen film olarak listelere birinci sıradan giren ve 2 milyonun üzerinde seyirciye ulaşan film, geçen yılın en çok izlenen filmlerinden biri olmuştu. Şimdi iki kardeş yeniden bir arada çok daha eğlenceli bir maceraya çıkıyorlar. Senaryosu ilkinde olduğu gibi yine Zafer Külünk’e ait filmin yönetmeni de yine Mert Baykal."

Kardeşim Benim 2'nin galasında emektar oyuncuyu tartakladılar! / VİDEO ile ilgili etiketler Murat Boz Burak Özçivit kardeşim benim 2 gala usta oyuncu erol taşçı tartaklandı erol taşçı kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.