Kardeşi tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü! Kadına şiddete karşı çektiği video ortaya çıktı

Şanlıurfa'da kardeşi tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle öldürülen Bahar Herez'in kadına şiddet içerikli video çektiği ortaya çıktı.

Şanlıurfa’da Karaköprü ilçesine bağlı bağlı Akpiyar Mahallesi Balıkayağı Bulvarı üzerinde dün öğle saatlerinde H.Y. isimi şahıs, sokak ortasında ablası Bahar Hezer’i pompalı tüfekle vurdu. Vücudunun değişik yerlerine çok sayıda saçma isabet eden Hezer, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan genç kız kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaçan Yekta Hezer, Yenişehir Mahallesi'nde polis ekiplerince yakalandı. 

"HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM"

Emniyetteki ifadesinde Yekta Hezer, pişman olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Bahar, beni deli olarak görüyordu. Sürekli bana 'Senin 46 raporun var. Git, psikiyatri doktoruna gözük. Sen delisin' diyordu. Tanrı'ya güveniyorum. İyi ki onu öldürdüm. Polis beni yakalamasaydı; ailemin diğer fertlerini de öldürecektim. Hiç pişman değilim."

İfadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen Hezer, adliyeye sevk edildi. Suçunu kabul eden şüpheli "kasten öldürme" suçundan çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kardeşi tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü! Kadına şiddete karşı çektiği video ortaya çıktı

KADINA ŞİDDETE 'DUR' DEMİŞTİ

Özel bir firmada inşaat mühendisi olarak çalıştığı öğrenilen genç kızın 25 Kasım'da kadına şiddet içerikli bir video çektiği ortaya çıktı.

Kardeşi tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü! Kadına şiddete karşı çektiği video ortaya çıktı ile ilgili etiketler Şanlıurfa cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.