Kardeşi Selçuk Tektaş'ın acısıyla sarsılan Alişan'ın yürek yakan görüntüsü! Son haliyle sevenlerini üzdü

Alişan'ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş koronavirüse yakalanmasının ardından kaldırıldığı hastanede verdiği yaklaşık 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetmişti. Kardeşinin kaybıyla yıkılan Alişan her gün mezarlığa gidiyor.

Koronvirüs tedavisi gördüğü Sarıyer Maslak'ta bulunan özel bir hastanede hayatını kaybeden Ünlü sanatçı Alişan’ın 41 yaşındaki iki çocuk babası olan kardeşi Selçuk Tektaş Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazı ile 21 Temmuz günü son yolculuğuna uğurlandı.

Alişan - Selçuk Tektaş

Alişan, koronavirüs nedeniyle vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş’ın mezarının başından ayrılmıyor.

Alişan - Selçuk Tektaş

Magazinburada'nın haberine göre; çok zor bir dönemden geçen ünlü şarkıcının kimse ile konuşmadığı, her gün sabah-akşam tek başına mezarlık ziyaretine gittiği öğrenildi.

Kardeşi Selçuk Tektaş'ın acısıyla sarsılan Alişan'ın yürek yakan görüntüsü! Son haliyle sevenlerini üzdü - Resim : 3

Alişan her gün mezarlığa gidip bir süre dua ediyor ve ardından mezarlıktan ayrılıyor. Kardeşinin mezarını ziyarete gittiği esnada görüntülenen ünlü şarkıcının bitkin hali de dikkatlerden kaçmadı.

Alişan - Selçuk Tektaş

"SENİ BİR DAHA GÖREMEMEK BENİ DELİRTİYOR"

Cenaze sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımla acısını kelimelere döken ünlü sanatçı şu ifadelere yer vermişti;

"Ağabeyim bizi öksüz bıraktın gittin... Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın, her şeyimdin... Ben şimdi sensiz ne yapacağım? 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı şimdi 4 çocuğum var artık. Sen rahat uyu; Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve'm bana emanet. Seni çok seviyorum ağabeyim... Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim. Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk'um. Seni çok seviyorum, Allah'ım mekanını cennet eylesin inşallah..."

Kardeşi Selçuk Tektaş'ın acısıyla sarsılan Alişan'ın yürek yakan görüntüsü! Son haliyle sevenlerini üzdü - Resim : 5

Alişan - Selçuk Tektaş

Alişan - Selçuk Tektaş

 

 

Kardeşi Selçuk Tektaş'ın acısıyla sarsılan Alişan'ın yürek yakan görüntüsü! Son haliyle sevenlerini üzdü ile ilgili etiketler Alişan Mezarlık Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.