Kardeşi pompalı tüfekle öldürmüştü! Polis memurunun çabaları Bahar'ı kurtarmaya yetmedi

Şanlıurfa'da kardeşi tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle öldürülen Bahar Herez'in yerde yatarken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde resmi üniformalı bir polis memurunun Bahar'a dakikalarca kalp masajı yaparak kurtarmaya çalıştığı görüldü.

Şanlıurfa’da dün yaşanan olayda özel bir firmada çalışan genç inşaat mühendisi Bahar Hezer, kardeşi H.Y. tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Vücuduna çok sayıda bilye şeklindeki pompalı tüfek saçmasının isabet ettiği genç kız, kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

POLİS MEMURU KALP MASAJI YAPTI AMA KURTARAMADI

Genç kızın vurulduktan hemen sonra yerde yatarken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde çok sayıda polisin olay yerine gittiği ve resmi üniformalı bir polis memurunun genç mühendisi kurtarmak için dakikalarca kalp masajı yaptığı görüldü.

 

Kardeşi pompalı tüfekle öldürmüştü! Polis memurunun çabaları Bahar'ı kurtarmaya yetmedi ile ilgili etiketler Şanlıurfa cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.