"Kardeş Lübnan halkının yanındayız"

Lübnan'da onlarca kişinin öldüğü, binlerce kişinin yaralandığı Beyruttaki patlamanın ardından Türkiye'den peş peşe destek mesajları geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kardeş Lübnan halkının ve Beyrutluların yanındayız." derken, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise "Kardeşlerimize yardım için tüm kurumlarımızla hazırız" mesajını verdi.

Lübnan'da salı günü akşam saatlerinde yaşanan şiddetli patlamanın ardından Türkiye'den peş peşe destek ve yardım mesajları geldi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kardeş Lübnan halkının ve Beyrutluların yanındayız." ifadesini kullandı.

Çelik, paylaşımında şunları kaydetti:

"Kardeş Lübnan halkının ve Beyrutluların yanındayız. Beyrut'ta meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileriz. Enkaz altında kalanların sağ salim kurtulmasını diliyoruz. Lübnan'ın kardeşi Türkiye bu zor günde kardeşlerinin yanındadır."

"Kardeş Lübnan halkının yanındayız"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da patlamanın ardından yaptığı paylaşımda, "Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu zor günde Lübnanlı kardeşlerinin yanındadır. Kardeşlerimize yardım için tüm kurumlarımızla hazırız" ifadelerini kullandı.

"Kardeş Lübnan halkının yanındayız" - Resim : 2

"Kardeş Lübnan halkının yanındayız" ile ilgili etiketler Ömer Çelik Lübnan Fahrettin Altun patlama Beyrut AK Parti İletişim Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.