Kardeş Çocukları neden yok? Final mi yaptı?

Kardeş Çocukları neden yok? Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kardeş Çocukları, bu akşam yayın akışında yer almıyor. Yayınlanmaya başladığı kısa sürede büyük beğeni toplayan dizi, sezon finali yaparak ekranlara mola veriyor. Kardeş Çocukları'nın neden yayınlanmadığı araştırılmaya başladı. İşte Kardeş Çocukları neden yok? Final mi yaptı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kardeş Çocukları neden yok? Yayınlanmaya başladığı kısa sürede büyük beğeni toplayan dizi, sezon finali yaparak ekranlara mola veriyor. Kardeş Çocukları'nın neden yayınlanmadığı araştırılmaya başladı.Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kardeş Çocukları, bu akşam yayın akışında yer almıyor. Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ile Mehmet Aslantuğ dizinin başrollerinde yer alıyor. İşte Kardeş Çocukları neden yok? Final mi yaptı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kardeş Çocukları neden yok? Final mi yaptı?

Pazar akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Kardeş Çocukları'nın yeni bölümü izleyicilerin dikkatini çekti. Heyecan dolu son bölümün ardından izleyiciler merakla yeni bölümü beklemeye başladı. Peki, Kardeş Çocukları 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KARDEŞ ÇOCUKLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaş'ı görüp, bir kez daha Umay'ın oyununa geldiğini anlayan Ümran çılgına döner. Yıldırım'ın gözünü açmaya çalışır fakat hiç ummadığı bir tepki alır. Hayat'ın da devreye girmesiyle birlikte Umay'ın oyunu tamamen raydan çıkar.

 SAVAŞ, UMAY'IN İKAZLARINA UYMUYOR

Savaş'ın, Umay'ın tüm ikazlarına rağmen Hayat'la tanışması, Umay için de sürpriz olan bir süreci başlatır. Kurduğu oyunda erken fire veren Umay,

ÜMRAN'IN PLANI NE?

Ümran'ı kontrol altında tutmak için yeni bir hamle yaparken, Ümran'ın ilk kez Umay'ın bile hesaplayamadığı planları vardır.

 UMAY VE ÜMRAN ARASINDA KARTLAR DAĞITILIYOR

Umay ve Ümran arasında kartlar yeniden dağıtılırken, arka arkaya aldığı ağır yenilgilerle bozguna uğramış olan Reşat, bu kez başladığı işi bitirmeye kararlıdır. Nasıl bir tehlike altında olduğundan habersiz olan Umay, yalanları ortaya çıkmasın diye daha önce hiç olmadığı kadar ileri giderken Ümran ise artık oyunu bozmaya hazırdır.

.

Kardeş Çocukları neden yok? Final mi yaptı? ile ilgili etiketler Star TV Kardeş Çocukları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.