Kardeş Çocukları 21. bölüm fragman izle! Hayat zor durumda!

Kardeş Çocukları 21. bölüm fragman izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kardeş Çocukları, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Umay'ın tehlikeli planlarını öğrenen Yıldırım, olacakların önüne geçmeye çalışıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kardeş Çocukları 21. bölüm fragman izle! Hayat zor durumda! Merak edilen detaylar haberimizde...

Kardeş Çocukları 21. bölüm fragman izle! Umay'ın tehlikeli planlarını öğrenen Yıldırım, olacakların önüne geçmeye çalışıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kardeş Çocukları, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Kardeş Çocukları 21. bölüm fragman izle! Hayat zor durumda! Merak edilen detaylar haberimizde...

KARDEŞ ÇOCUKLARI 21. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

KARDEŞ ÇOCUKLARI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ümran, Lebriz ve Yıldırım arasında yaşananların duygusal sarsıntısını atlatamadan hayatlarındaki Adnan gerçeğiyle yüz yüze kalır. Adnan’ın Ümran’ın peşine düşmesi karşısında Yıldırım’ın gösterdiği şiddetli tepkiyle birlikte, Adnan’ın tüm dikkati artık Ümran’ın üzerindedir. Ümran, Hayat’ı tehlikeden uzaklaştırmaya çalışırken Hayat annesine olan tepkisi yüzünden Harmancı’da çalışmaya devam etmeye kararlıdır. Ümran ve Umay bu kez de Adnan tehlikesi yüzünden karşı karşıya gelirken diğer yanda, Umay’ın büyük sırrının peşinde olan Reşat, Hayat’tan şüphelenmeye başlar.

Hayat’ın Harmancı inadı, Savaş’la da aralarında büyük mesele haline gelir. Hayat’la ilgili şüphelerinin peşinden giden Reşat, Hayat’ın Umay’ın kızı olduğunu öğrenir ve Umay’ın ipini çekmek için harekete geçer. Reşat’ın Savaş aracılığıyla yaptığı plan tıkır tıkır işleyip herkesi Saner Yalısında bir araya getirirken, Yıldırım, Lebriz ve Ümran arasındaki sessiz gerilim kimsenin beklemediği bir patlamaya dönüşür ve Yıldırım, Ümran’a doğru hayatının en büyük ve beklenmedik adımını atar.

 

Kardeş Çocukları 21. bölüm fragman izle! Hayat zor durumda! ile ilgili etiketler Star TV Kardeş Çocukları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.