Kardeş Çocukları 14. bölüm fragmanı izle! Gerçekler ortaya çıkacak mı?

Kardeş Çocukları 14. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kardeş Çocukları 13. bölümüyle izleyenlerini karşısına çıktı. 26 Nisan akşamı yayınlanan son bölümde; Hayat gerçekleri öğrendikten sonra kendisine düşman olarak Yıldırım'ı seçiyor. Umay hamile olmasını koz olarak kullanıyor ve yeni planlar yapılıyor. İşte Kardeş Çocukları 14. bölüm fragmanı izle! Gerçekler ortaya çıkacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kardeş Çocukları 14. bölüm fragmanı izle! Pazar akşamlarının vazgeçilmezleri arasına yer alan Kardeş Çocukları, 39. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı.Yayınlanan son bölümünde; Yıldırım gerçeklerin peşine düşerek, geçmişin intikamını almak istiyor. Cemal ise sevdiği kadın ile Yıldırım'ı yanyana görmekten rahatsızlık duyuyor. Umay hamile olmasını koz olarak kullanıyor ve yeni planlar yapılıyor.Hayat gerçekleri öğrendikten sonra kendisine düşman olarak Yıldırım'ı seçiyor. İşte Kardeş Çocukları 14. bölüm fragmanı izle! Gerçekler ortaya çıkacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kardeş Çocukları 14. bölüm fragmanı izle! Gerçekler ortaya çıkacak mı?

KARDEŞ ÇOCUKLARI 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Kardeş Çocukları 14. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayıncı kuruluş yayınlar yayınlamaz aşağıdaki sayfadan izleyebilirsiniz…

KARDEŞ ÇOCUKLARI YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KARDEŞ ÇOCUKLARI 13. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Reşat, Ümran’ı taciz etmeye devam ediyor. İşyerine gelip onu rahatsız ediyor. Hayat’ın da oraya gelmesi ile Ümran büyük telaş yaşıyor. Cemal’in aşağı indiği an Hayat’ı oradan çıkarmaya çalışıyor ama Hayat, Yıldırım konusunu konuşmaya geldiğini söylüyor. Cemal de bu sözleri duyuyor.

YILDIRIM UMAY’IN HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENİYOR

Rezzan hastalanıyor ve Umay’ın ondan intikam almasından çok korkuyor. Kevser’e karşı şüphe ile yaklaşıyor. Yıldırım’dan da Kevser’in gönderilmesini istiyor. Yıldırım annesinin sözlerini duyduğu için ondan intikam almak isteyeni soruyor. Rezzan kaygılarının sebebinin Ümmü olduğunu anlatıyor. Yıldırım annesinin Ümmü’yü bilmesine çok şaşırıyor. Rezzan, Ümmü’nün ondan nefret ettiğini ve Kevser’i bu nedenle eve soktuğunu söylüyor. Rezzan, Yıldırım’a Ümmü’nün hamile olduğunu açıklıyor. Yıldırım annesinden duydukları ile karmakarışık duygular yaşıyor. Bir yandan annesine hesap sorarken diğer yandan bebeğin doğup doğmadığını öğrenmek istiyor.

UMAY: BEBEĞİ ALDIRMAMI ÜMRAN SÖYLEDİ

Umay’ın karşısına çıkan Yıldırım, ‘doğurdun mu’ diye soruyor. Ümran da yanlarında. Umay ‘doğursaydım ne olacaktı’ diyor. Yıldırım sesi titreyerek ‘ben baba olacaktım’ diye çıkışıyor. Ümran Yıldırım’a haksızlık ettiklerini düşünse de Umay Yıldırım ile baş başa buluşup bebeği aldırmaya Ümran’ın ısrar ettiğini anlatıyor. Ümran’ın intikamını o bebekten aldığını söylüyor.

UMAY REŞAT’A GÖRÜNTÜLERİ GÖSTERİYOR

Reşat, Umay’ı arayarak avukatı ile beraber şirkete gelmesini istiyor. Ve Umay, Cansel’in boynunda gördüğü kolyeden sonra şüphelenmeye başlıyor. Eve yerleştirdiği kameradan kocası Reşat ile Cansel’in yakınlaşmalarını izliyor. Umay elindeki görüntüleri fırsata çevirmeye karar veriyor. Reşat’a bu görüntüleri gösterdikten sonra evliliğinin yönetimini de ele alıyor. Cansel de Umay’ın geçmişini araştırmak için harekete geçiriyor.

CEMAL YILDIRIM’IN PEŞİNDE

Ümran, Umay’ın Cemal ile anlaştığını öğreniyor. Daha bunu sindirememişken Cemal’in Yıldırım’ı öldürmeyi düşünmesi ile baş etmeye çalışıyor. Kevser ile bile konuşan Ümran, Yıldırım’ı korumak istiyor.

Kardeş Çocukları 14. bölüm fragmanı izle! Gerçekler ortaya çıkacak mı? ile ilgili etiketler Star TV Kardeş Çocukları
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.