Kardeş acısıyla sarsılan Alişan'ı yıkan ölüm! Kaza geçiren kuzeni Ozan Tektaş hayatını kaybetti

Geçtiğimiz hafta 41 yaşındaki iki çocuk babası olan kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş’ı koronavirüs nedeniyle genç yaşta toprağa veren Alişan ikinci kez ölüm haberi ile sarsıldı. Kaldırıldığı hastanede yaklaşık üç hafta sonra verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Selçuk Tektaş'ın acısı ile yanan şarkıcı Alişan'ın şimdi de kuzeni Ozan Tektaş geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Ünlü şarkıcı Alişan'ın iki çocuk babası kardeşi Selçuk Tektaş, yakalandığı koronavirüse yaklaşık 3 hafta tedavi gördüğü Sarıyer Maslak'taki özel bir hastanede yenik düşerek hayata veda etmişti.

Alişan - Selçuk Tektaş

Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazı ile 21 Temmuz günü son yolculuğuna uğurlanan Tektaş'ı kardeşi Alişan'ın her gün mezarı başında ziyaret ettiği ve mezarının başından ayrılmadığı ortaya çıkmıştı.

Alişan


BEYİN KANAMASI GEÇİREN KUZENİ HAYATINI KAYBETTİ

Bir hafta içinde ikinci kez ölüm şoku ile karşılaşan Alişan’ın kuzeni Ozan Tektaş’ın banyoda düşerek kafasını betona çarpması üzerine geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat etti.

Talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Ozan Tektaş en son kuzeni Selçuk Tektaş'ın cenazesine katılmıştı.

 Alişan Ozan Tektaş

Alişan Ozan Tektaş

 

Kardeş acısıyla sarsılan Alişan'ı yıkan ölüm! Kaza geçiren kuzeni Ozan Tektaş hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Alişan Selçuk Tektaş Ozan Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.