Kardashian'ın o pozu başına dert oldu!

Kim Kardashian'ın başı, kendi adını taşıyan makyaj ürünleri için verdiği bir pozla dertte. Tanaya Henry adlı bir tasarımcı, Kardashian'ı tasarımları ve konseptini izinsiz kullanmakla suçluyor.

ABD’de reality show programıyla üne kavuşan Kardashian ailesi üyelerinden Kim Kardashian, televizyondaki başarısını iş dünyasında da sürdürmeye çalışıyor.

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan ve attığı her adım gündem olan Kardashian, kendi adını taşıyan kozmetik ürünlerini piyasaya sürmüştü.

Kardashian'ın o pozu başına dert oldu!
Bu ürünlerin tanıtımını da bizzat kendisi yapmak isteyen 37 yaşındaki Kardashian, Marcus Hyde’ın objektifine pozlar vermişti.

Kardashian'ın o pozu başına dert oldu! - Resim : 2


Sözcü'nün haberine göre, yıldız ismin başı verdiği bu pozlarla derde girdi.

Kardashian'ın o pozu başına dert oldu! - Resim : 3

ABD’de mücevher tasarımları yapan Tanaya Henry, Kardashian’a şok bir suçlama yöneltti.

Kardashian'ın o pozu başına dert oldu! - Resim : 4
Kim’in tanıtım fotoğraflarında, kendisinin tasarımlarını ve konseptini izinsiz kullandığını iddia eden Henry, telif haklarına sahip olduğunu ve ünlü isme dava açacağını söyledi.

Kardashian'ın o pozu başına dert oldu! ile ilgili etiketler Kim Kardashian Tanaya Henry
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.