Kardashian'ın 3 çocuğunun babası, seks bağımlısı!

Kourtney Kardashian’ın 3 çocuğunun babası olan Scott Disick seks bağımlısı olduğunu açıkladı. Eşini daha önce birçok kez aldattığı bilinen Scott Disick, zaman zaman birçok kadınla da kameralara yansıdı.

USLANMIYOR...

Kourtney Kardashian’ın 3 çocuğunun babası olan Scott Disick seks bağımlısı olduğunu açıkladı
Keepin Up The Kardashians’ın yayınlanan son teaserında şoke eden açıklamalar yer alıyor.
Perşembe günü yayınlanan fragmanda Kourtney Kardashian’ın sevgilisi ve çocuklarının babası Scott Disick, seks bağımlısı olduğunu açıklıyor. Birçok kez Kourtney’i aldatan Disick, geçtiğimiz Ocak ve Şubat aylarında da Miami’de farklı kadınlarla görüntülenmişti.

kard

EŞİNE YAKALANDI, SÖZ VERDİ...

Son olarak da 3 çocuğunun annesi Kourtney, Scott’u birlikte çıktıkları Costa Rica tatilinde başka bir odada, genç bir kadınla yakalamıştı. Ancak yine Kourtney’e sarılarak, “O benim hayatımın aşkı’ demişti.
Kourtney, “Bir daha asla olmayacak” derken ikili de üzgün görünüyordu. Ünlü çift 2006 yılından beri birlikteydi…

scott

Kardashian'ın 3 çocuğunun babası, seks bağımlısı! ile ilgili etiketler Kadın Aldatma kourtney kardashion scott disick seks bağımlı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.