Karbon Gallery'de kadın sanatçıların buluşması...

İstanbul'da çağdaş sanatın güncel örneklerini takip eden ve her kesimle buluşturan KARBON GALLERY; yeni sezonu kadın sanatçılardan oluşan “GIRLS GIRLS GIRLS” isimli sergi ile açıyor... Sergide Ardan Özmenoğlu, Nebahat Karyağdı, Seçil Erel, Funda Alkan, Zeynep Solakoğlu, Pınar Du Pre ve Gözde Başkent’in eserleri bir araya getiriliyor.

Ardan Özmenoğlu’nun özgün baskı tekniğiyle buluşturduğu post-it notlar ile yarattığı enstalasyonları, Nebahat Karyağdı’nın zıtlıkların birlikteliğine övgü taşıyan imgeleriyle, iyi, kötü, mutluluk, kaos, özgürlük, umut ve başlangıç gibi kavramları sorguladığı eserleri, Seçil Erel’in resim, yaşam, mekan ve zaman ilişkisinde mimarinin ve varoluşun görünmeyen yanlarını, Funda Alkan’ın saten iplik ve orlon işleme ile gerçekleştirdiği çalışmaları, Zeynep Solakoğlu’nun kağıt üzerinde karışık tekniği ile yarattığı desenli, çok renkli karakterleri ve onları canlandırmak üzere kurguladığı hikayeleri, Pınar Du Pre’nin “ilerici ve modern” olarak tanımladığı ve kendi geliştirdiği tekniğe sanal ortamı "gerçek hayat" ile birleştirerek "Neo Popart" adını verdiği renkli işleri ve Gözde Başkent’in her varlığın bir düzeyde bağlantılı olduğu düşüncesinden yola çıkarak, %95'i henüz keşfedilmemiş bir evren perspektifinde insan ve insan ölçeğinde yaşamı ele alan kompozisyonları 28 Eylül’de “GIRLS GIRLS GIRLS” başlıklı sergide çağdaş sanat izleyicisi ile buluşacak.

“Girls Girls Girls” sergisi 28 Eylül – 5 Kasım tarihleri arasında Windowist Tower – Karbon Gallery’de görülebilir.

KARBON GALLERY

Çağdaş Sanat Alanı / Contemporary Art Space

Ulaşım: Windowist Tower, Eski Büyükdere Cad. No: 26, Maslak, 34467 İstanbul

Metro: Taksim -> İTÜ Ayazağa, Windowist Tower Çıkışı

Galeri Ziyaret Saatleri: 11:00 - 19:00 / Pazartesi-Cuma // 11:00 – 18.00 / Cumartesi

İletişim: + 90 212 999 3990

www.karbongallery.com

info@karbongallery.com

Karbon Gallery'de kadın sanatçıların buluşması... ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.