Karayolunda can pazarı! Otomobil tıra ok gibi saplandı

Sakarya'da bir otomobil, tıra arkdan çarptı. Kazada 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı. Araçta sıkışan bir çocuk kurtarılmayı beklerken, itfaiye erinin çocuğun başından ayrılmayadan sakinleştirmeye çalışması kameralara yansıdı.

Sakarya’nın Pamukova ilçesi D-650 karayolunda bir otomobil, tıra şarptı. Kazada aynı aileden 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı. O esnada bölgeden geçen bir doktor yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralı çocuğun başından ayrılmayan itfaiye erinin, çocuğun saçını okşayarak teselli ettiği anlar dikkatlerden kaçmadı.

Karayolunda can pazarı! Otomobil tıra ok gibi saplandı

Pamukova ilçesi Sakarya-Bilecik D-650 karayolu Gökgöz Mahallesi mevkiinde, Bilecik istikametine doğru seyir halinde olan Zekeriya Ç. idaresindeki 07 BBY 36 plakalı Peugot marka otomobil, önünde ilerlemekte olan Erbil O. idaresindeki 07 R 3415 dorse plakalı tıra arkadan çarptı. Otomobilin, tıra adeta ok gibi saplandığı kaza yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. O esnada bölgeden geçen bir doktor ise, yaralılara müdahale etti.

Karayolunda can pazarı! Otomobil tıra ok gibi saplandı - Resim : 2

Çarpışmanın etkisi ile araç içerisinde sıkışan sürücü Zekeriya Ç. ve otomobil içerisinde bulunan eşi Elvan Ç. (41) ile çocukları; Elif Nisa Ç. (4), Ahmet Ç. (7) ve Yiğit Ç. (13) sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Yaralılar Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Sakarya Toyota İlk Yardım Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İHA

Karayolunda can pazarı! Otomobil tıra ok gibi saplandı ile ilgili etiketler Sakarya kaza Trafik kazası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.