Karayolları kilit! Okullar tatil oldu, vatandaşlar yollara düştü

Yaz tatilinin başlamasıyla vatandaşlara yollara akın etti. 43 ilin geçiş güzergâhı olan Kırıkkale'de trafik yoğunluğu arttı. Kilit kavşaktaki trafik yoğunluğu drone ile havadan görüntülendi.

Koronavirüs nedeniyle EBA ve canlı dersler kullanılarak uzaktan eğitim yoluyla başlayan 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi sona erdi. Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte vatandaşlar, yaz tatilini memleketlerinde veya tatil lokasyonlarında geçirmek için yollara akın etti.

Karayolları kilit! Okullar tatil oldu, vatandaşlar yollara düştü

Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergâhındaki Kırıkkale’de yer alan Kilit kavşak’ta, trafik yoğunluğuna neden oldu. Saat 19.00 itibari ile oluşan yoğunluk, gece saatlerine kadar sürdü.

Ankara-Samsun, Kırıkkale-Kayseri kara yolunda zaman zaman trafik durma noktasına geldi. Trafikteki araç yoğunluğu ise drone ile havadan görüntülendi.

İHA

Karayolları kilit! Okullar tatil oldu, vatandaşlar yollara düştü ile ilgili etiketler Kırıkkale yaz tatili karayolları trafik yoğunluğu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.