Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

30 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Fantastik, macera türdeki film Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu hangi kanalda, Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

30 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu adlı Fantastik, macera filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu 2007 yılında vizyona girerek büyük bir başarı elde etmiştir..

Karayip Korsanları serisinin üçüncü filmi olan Dünyanın Sonu adlı fantastik filminin başarılı oyuncuları ve ilginç hikayesi seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu filminin konusu nedir, Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu oyuncuları kimlerdir detaylar haberimizde.

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu Filminin Konusu Nedir?

Serinin üçüncü filmi Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu’nda Elizabeth, Will ve Kaptan Barbossa’nın, ölüm mekanından Jack Sparrow’u kurtarmaya çalışacak ve zorda olsa bunu başaracaklar. Düşmanları ile yüz yüze gelmek zorunda kalırlar. Davy Jones ve Lord Cutler Beckett. Beckett bu kez Jones’un kalbinin kontrolünü elinde tutarak onunla zorla gizli bir anlaşma yapmışlardır. Bu anlaşma denizlerde kuralları koymak ve son kalan Karayip Korsanlar’ından tamamen kurtulmaktır.

Karayip Korsanları Dünyanın Sonu

Bu zor durum karşısında Jack, Barbossa, Will, Elizabeth ve Tia Dalma ile mürettebatı, dünyanın dört bir yanından, Sao Feng de dahil olmak üzere Korsan Lordları çağırarak birlik oluşturmak zorunda kalacaklar. Çıkacakları yolculukta her türlü tehlike ve ihanet onları bekliyor olacak.

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Gore Verbinski

Oyuncular: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley

Tür: Macera, Fantastik, Aksiyon

Yapım Yılı: 25 Mayıs 2007 / 2s 49dk

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Karayip Korsanları Dünyanın Sonu konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.