Karayılan ve refiklerini korku sardı

Bölücü terör örgütü PKK'da ve onun Suriye ile Irak'taki uzantısı YPG/PYD'de büyük panik yaşanıyor. Paniğin sebebi ise yönetim kademesindeki öldürülme korkusu. Çünkü örgütün istihbaratından sorumlu olan ve örgütte bile çoğu kişi tanımadığı için 'hayalet' olarak tanımlanan 'Kaddafi' kod adlı terörist Münbiç'te öldürüldü. Üstelik 'hayaleti' kimin öldürdüğü de bilinmiyor. Bu da başta Murat Karayılan olmak üzere örgüt yönetiminde "her an bize de suikast yapılabilir" korkusunun başlamasına neden oldu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye, başta bölücü terör örgütü PKK olmak üzere, çeşitli terör örgütleri ile yıllardan beri verdiği mücadelesini sürdürüyor.

Özellikel Güney Doğu Anadolu ve Doğu Anadolu’da, ayrı bir devlet kurma hayali kuran terör örgütü PKK, son yıllarda yapılan kararlı operasyonlar sonucu yurt içinde büyük oranda eridi. 

Geçmişti binlerle ifade edilen teröristin varlığından bahsedilirken artık birkaç yüz PKK'lının sınırlarımız içerisinde olduğu bizzat İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından açıklandı.

SURİYE’DE DEVLET KURMAK İÇİN AMERİKA YARDIM EDİYOR!

ABD ile birçok Avrupa ülkesinin on yıllardır hem finansal, hem lojistik hem de silah olmak üzere her şekilde desteklediği PKK, özellikle Saddam'ın devrilmesinin ardından Irak'taki otorite boşluğunda büyük oranda faydalanarak bölgenin önemli aktörlerinden biri haline geldi.

Özellikle Irak'ın kuzeyinde, terör kampları kurup militan yetiştiren örgüt, yine Suriye’nin iç karışıklığından faydalanarak PYD ve YPG adları altında güç, alan ve parasal güç devşirdi. Özellikle ABD'nin desteği ile Suriye'nin en büyük petrol rezervlerinin bulunduğu Deyri Zor’a yerleşti. Bu petrol rezervini kontrol etmek isteyen ABD bu amaçla örgüte milyonlarca dolar tutarında silah ve mühimmatı ücretsiz verdi.

BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SUİKAST KORKUSU SARDI!

Ancak örgüt ABD ve Avrupa'nın bu desteğine rağmen Türkiye'de olduğu gibi Suriye ve Irak'ta da zor günler geçiriyor.

Suriye’de, zorla kontrol ettikleri bölgelerde, kendilerine katılmayan halka karşı silah kullanmakta tereddüt etmeyen, çocuklarını ailelerin ellerinden zorla alan PKK ve bu ülkedeki uzantısı PYD/YPG, bölge halkının büyük nefretini kazandı.

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, yaklaşık bir yıldan bu yana bölücü örgüt militanlarına, kimliği bilinmeyen kişiler tarafından, çeşitli saldırılar ile suikastlar düzenleniyor. Kimlerin yaptığı belli olmayan suikastlar sonucunda, bugüne kadar 600’ü aşan sayıda teröristin öldüğü belirtiliyor. 

Karayılan ve refiklerini korku sardı

“HAYALET “ ADI İLE TANINIYOR KİMLİĞİNİ KİMSE BİLMİYORDU!

Bölücü terör örgütün PKK ile PYD/YPG'nin sözde yöneticilerine yapılan suikastler devam ediyor. Elde edinilen bilgilere göre, örgütün Suriye’de bulunan kolu YPG’nin sözde istihbarat birimi yöneticilerinden “Hayalet” lakabıyla bilinen ve “Kaddafi” kod adlıyla tanınan teröristin, Münbiç'te kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

”Kaddafi” kod adlı teröristin öldürülmesinin, PKK ve YPG içinde büyük şaşkınlık ve paniğe neden olduğu ifade edildi.

Karayılan ve refiklerini korku sardı ile ilgili etiketler PKK YPG PYD hayalet Murat Karayılan Kandil kaddafi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.