Kararını değiştirerek Twitter'ı satın almaya karar veren Elon Musk'ın yeni projesi ne?

Twitter ile mahkemelik olan Elon Musk, ani karar değişimi yaparak Twitter'ı satın almak istediğini duyurdu. Bu kararı herkesi şok etti ve neden böyle bir karar aldığı merak konusu oldu. Akıllarda Elon Musk'ın Twitter ile ilgili bir planı olup olmadığı sorusu oluşuyor. Peki bir planı var mı? Çinli WeChat'ten ilham alan Musk'ın Twitter ile ilgili büyük bir projesi olduğu belirtiliyor.

Geçtiğimiz aylarda  Twitter ile davalık olan Elon Musk'ın mahkeme günü bekleniyordu. Ani bir kararla Twitter'ı almak istediğini belirterek davadan vazgeçti. Gündeme bomba gibi düşen bu karar tartışmalara yol açtı. Akıllara Elon Musk'ın Twitter ile ilgili bir projesi olup olmadığı sorusu oluştu. Peki Elon Musk'ın bu konu ile ilgili bir planı mı var? Neden vazgeçti? Çinli WeChat'ten ilham alan Musk'ın Twitter ile ilgili büyük bir projesi olduğu belirtiliyor.

Elon Musk, dün Twitter ile ilgili yaptığı paylaşımda “Twitter’ satın almak, her şeyin uygulaması olan X'i oluşturmak için bir hızlandırıcı olacak” şeklinde bir tweet attı, ancak daha fazla ayrıntı vermedi.

Kararını değiştirerek Twitter'ı satın almaya karar veren Elon Musk'ın yeni projesi ne? ile ilgili etiketler Twitter elon musk
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.