Karar yazarları Mahçupyan ve Çakır'dan flaş karar!

Alaattin Çakıcı’nın tehdit ettiği yazarlardan, Etyen Mahçupyan ile Elif Çakır’ın Karar gazetesi yazarlığını 'bir süreliğine' bıraktı.

Karar Gazetesi yazarları Mahçupyan ve Çakır, halen cezaevinde olan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın tehditlerine maruz kalmıştı.

 Oda TV’ye konuşan Etyen Mahçupyan, gazete yönetimi tarafından yazılarına son verilme gibi bir durumun olmadığını belirterek “Önümüzdeki dönemi nasıl geçiririz, diye oturduk düşündük. Karşılıklı olarak aldığımız karar, bir süre gazetede yazmamak oldu” dedi. Mahçupyan, Elif Çakır’ın da geçici bir süre Karar’a yazmayacağını söyledi.

Diğer yazarlara ilişkin ise “Bilmiyorum. Herkesin kendi kararı” ifadelerini kullanan Mahçupyan “Bu kararda, Alaattin Çakıcı’nın kamuoyuna yansıyan açıklamalarının bir payı var mı” sorusuna ise “Hayır, o konuyla alakası yok” yanıtını vermekle yetindi.

Karar yazarları Mahçupyan ve Çakır'dan flaş karar! ile ilgili etiketler Alaattin Çakıcı ethem mahçupyan elif çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.