Karantinada romantik anlar! Ünlü şarkıcı sevgilisiyle böyle görüntülendi...

Ünlü şarkıcı Shawn Mendes ve Camila Cabello karantinada kaldıkları evin dışına çıkıp güneşte yürüyüş yaptı. İkilinin romantik anları da kameralara yansıdı.

Camila Cabello ve Shawn Mendes, dün Miami'de objektiflere takıldı. Genç çift, karantinada kaldıkları evden çıkıp ellerinde kahveleriyle güneşin altında yürüyüş yaptı.

 BGUS_1903972_003

Cabello ve Mendes, yürüyüş sırasında zaman zaman birbirlerini öpücüklere boğdu. Bazen de aralarındaki mesafeyi koruyarak komşularıyla sohbet etti.

Camila Cabello ile Shawn Mendes düet yaptıkları Senorita adlı şarkının klibinde senaryo gereği aşk yaşıyordu. Ancak senaryo üzerinde başlayan bu aşk bir süre sonra gerçeğe dönüştü.

BGUS_1903972_014

 Camila Cabello ve Shawn Mendes karantinada bahçeye çıktı

Karantinada romantik anlar! Ünlü şarkıcı sevgilisiyle böyle görüntülendi... ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona covid-19 Shawn Mendes Camila Cabello
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.