Karantinada olması gerekirken belediyeye gelince yakalandı!

Karabük Belediyesi binasında 'pes' dedirten bir olay yaşandı. Covid-19 sebebiyle evinde karantinada olması gereken şahıs, belediyeye su depozitosunu almaya gelince yakalandı. Belediye girişinde bekletilen Iraklı adam, filyasyon ekibi tarafından alınarak hastaneye getirildi.

Karabük'te korona virüs testi pozitif çıkan ve evinde karantinada olan Irak uyruklu bir kişi, virüs tedavisinde kullandığı ilaçlar bitince karantinasının sona erdiği sanarak, evinden çıkıp kapattığı suyun depozitosunu almak için belediyeye gitti.

Karantinada olması gerekirken belediyeye gelince yakalandı!

"SU PARASINI ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKMIŞ"

HES kodu olmadığından belediyeye alınmayan, daha sonra kodu alarak geri gelen şahıs Karabük Belediyesi girişinde görevlilerin HES Kodu sorgusunda karantinada olduğu tespit edilince durum 112 ekiplerine ve polise bildirildi.

Karantinada olması gerekirken belediyeye gelince yakalandı! - Resim : 2

Öğle paydosunu çıkan belediye personelinin meraklı gözlerle baktığı Iraklı vatandaş belediye girişinde yere çömelerek ekiplerin gelmesini bekledi.

Karantinada olması gerekirken belediyeye gelince yakalandı! - Resim : 3

Şahıs, koruyucu elbiselerle Karabük belediyesine gelen görevliler tarafından ambulansa alındı.

 

Belediyeyi ayağa kaldıran adam, kapattığı suyun parasını almaya geldiğini, kullandığı ilaçların bittiğini söyleyerek, kendini savundu.

İHA

 

 

 

 

Karantinada olması gerekirken belediyeye gelince yakalandı! ile ilgili etiketler Karabük Karantina Belediye kovid-19 covid-19

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.