Karantina otobüsünden indirilen kişinin kimliği belli oldu!

Karantinaya götürülen yolcuları taşıyan otobüsten indirilen ve bir anda Türkiye'nin gündemine oturan genç kızın KKTC Sivil Havacılık Dairesi Başkanı Mustafa Sofi'nin kızı Güzide Sofi olduğu ortaya çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Akşam saatlerinde sosyal medyaya düşen bir görüntü Türkiye'nin gündemine oturdu.

Görüntülerde, Paris'ten gelen uçaktan inen ve karantinaya alınmak üzere yurda götürülen vatandaşları taşıyan otobüsün polis ekiplerinin de bulunduğu bir ortamda durdurulduğu, ardından is genç bir kızın otobüsten indirilerek özel bir araca alındığı görüldü.

BAKAN SOYLU OLAYA EL KOYDU
Söz konusu görüntüler kısa sürede Türkiye'nin gündemine oturdu. Yaşanan gelişmeler üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olaya müdahil olarak genç kızın karantina altına alınmak üzere yeniden yurda görütüldüğünü ve ilgililer hakkında işlem yapılacağını duyurdu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de konunun yargının takibinde olduğunu duyurdu. Kısa süre sonra ise başsavcılığın konuyla ilgili soruşturma başlattığı haberi son dakika olarak duyuruldu.

Karantina otobüsünden indirilen kişinin kimliği belli oldu!

KİMLİĞİ BELLİ OLDU
Söz konusu olayın öznesi konumundaki gen kızın kimliği belli oldu. Otobüsten indirilerek özel araca alınan genç kızın KKTC Sivil Havacılık Dairesi Başkanı Mustafa Sofi'nin kızı Güzide Sofi olduğu ortaya çıktı. Yurt dışında eğitim gören Sofi'nin Paris uçağı ile Türkiye'ye geldiği öğrenildi.

 

Karantina otobüsünden indirilen kişinin kimliği belli oldu! ile ilgili etiketler Karantina Otobüs
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.